Site icon Erasmusgram

Belçika , Antwerp Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

AKTİVİTE AÇIKLAMASI

Chiro Flanders, Belçika’nın Felemenkçe konuşulan bölgesi olan Flanders’daki en büyük gençlik hareketidir. Chiro Flanders, uluslararası şemsiye organizasyon FIMCAP’ın bir parçasıdır.

Gönüllü olarak her iki kuruluş için de çalışacaksınız. Uluslararası gençlik değişimlerinin organizasyonunda yer alacaksınız. 2023 için planlanan ana proje, FIMCAP’ın Genel Kurulu’dur (GA):

Her 3 yılda bir 31 üye kuruluşun temsilcileri fikir alışverişinde bulunmak ve kuruluşun yönünü belirlemek için bir araya geliyor. İdari görevleri üstlenecek ve programın geliştirilmesine yardımcı olacaksınız.

 

Diğer bir görev ise haber bültenleri, sosyal medya ve web sitesi aracılığıyla iletişim ve bilginin yayılması olacaktır.

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Konaklama ve yemeğinizden siz sorumlusunuz. Her ay, tercihlerinize göre harcayabileceğiniz ESC programından para alacaksınız.

Konaklama masrafları verilen fonlardan daha yüksekse, kendiniz katkıda bulunmanız gerekecektir. Aynı dönemde Chiro Flanders’ta çalışan iki ESC gönüllüsü olacak.

 

Konaklamayı paylaşmaya veya ayrı yaşamaya karar verebilirsiniz. Chiro ofisi, Belçika’nın ana şehirlerinden biri olan Antwerp’in merkezinde yer almaktadır. Çeşitli öğrenci daireleri ve ortak konut projeleri mevcuttur.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Görevlerinizde size koçluk yapacak bir Chiro Flanders çalışanı ile yakın işbirliği içinde çalışacaksınız. Her projenin, parçası olacağınız kendi gönüllü grubu vardır. Nisan ayında Danimarka’da Avrupalı ​​gençlik liderlerine yönelik bir eğitim kursu olan EuroCourse’a katılacaksınız. Bunun yanı sıra, Chiro liderleri için bölgesel eğitim kurslarından birine katılma imkanı olacak.

KATILIMCI PROFİLİ

18 ila 30 yaş arasındasınız. İyi derecede İngilizce bilgisi. İngilizce çalışma, yazma ve konuşma becerisi. Hollandaca öğrenmeye istekli.

Bir gençlik hareketinde veya gençlik çalışmasında bir geçmişe sahip olmak bir katma değer olacaktır. Oyun, işimizin ve projelerimizin önemli bir parçasıdır.

Düzenli toplantılarda personel ile tartışılacak olan, kendi planlamanızı yaparak ve kendi hedeflerinizi belirleyerek bağımsız çalışabilmeniz gerekir. Açıklık ve diğer görüşlere saygı bekliyoruz. FIMCAP bir Katolik gençlik örgütüdür ve dini geçmişimiz faaliyetlerimizin bir parçasını oluşturur.

 

Başvuru için formu doldurmanız gerekir. Detaylı bilgi ve forma erişmek için tıklayınız

Başvurmak için yukarıdaki web sitesindeki formu doldurmanız gerekmektedir. Yalnızca bu portal üzerinden gönderilen başvurular dikkate alınmayacaktır.

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

 

Exit mobile version