Site icon Erasmusgram

Belçika 6 Günlük Proje tasarım, Uygulama Projesi – Masraflar Karşılanıyor

Avrupa Konseyi Avrupa Gençlik Vakfı tarafından desteklenen De Hoge Rielen, Belçika’da yüz yüze 6 günlük bir eğitim kursu için başvuruları açtı.

FUNding Peace eğitim kursu, 24 (geleceğin) proje liderini açık ve destekleyici bir platformda bir araya getirerek, fikir alışverişinde bulunmalarını ve sürdürülebilir ve kapsayıcı başarılı uluslararası projeleri planlama ve uygulama kapasitelerini artırmalarını sağlayacak. Eğitim, katılımcı ve dinamik olan yaygın eğitim ilkelerine dayalı olacaktır.

Projenin arka planı

 

Bu eğitim proje tasarım, uygulama ve değerlendirme sürecine odaklanır. Pratik olacak ve katılımcıları gelecekteki projeler için gerçek fikirler geliştirmeye teşvik edecek. Uluslararası bir proje düzenlemek için gereken uluslararası ağları kurmak için bir fırsat olacaktır.

Gençlerin bir araya gelmeleri, Avrupalı ​​meslektaşları ve SCI ile bağlantı kurmaları, önemli konuları ve ihtiyaçları haritalandırmaları, vizyonları paylaşmaları ve gelecek projeleri planlamaları için bir fırsattır. Doğayla iç içe, gruplaşma için ihtiyaç duyulan konfor ve sükuneti sunan bir mekanda yer alacağız.

Eğitim kursundan önce katılımcılar, projelerin sürdürülebilir ve kapsayıcı bir şekilde nasıl organize edileceğine dair ortak anlayışlarını oluşturmak/genişletmek için Sürdürülebilirlik ve Toplumsal Cinsiyet konularına odaklanan çevrimiçi modüllerle meşgul olacaklar. Bu, eğitim kursu sırasında bu konulara daha derine inmemizi sağlayacaktır.

Eğitim kursundan sonra, katılımcılar eğitim sırasında gündeme getirilen konuları gözden geçirmek ve genişletmek için takip eden web seminerlerine davet edilecektir.

 

💡 Amaçlar:

Kültürler arası (barış) projeleri başlatmak için gereken bilgi, ilham ve becerilerle destek;

Gençlerin iklim adaleti, ayrımcılıkla mücadele, kapsayıcılık ve kesişimsellik gibi kilit konuları projelerine entegre etme kapasitesini geliştirmek;

Gençlerin aktif vatandaşlar olmalarına yardımcı olan açık ve destekleyici bir platformun temellerini atın.

Katılım:

💶 Mali koşullar:

Seyahat ve idari masraflara katkı olarak 50 € katılım ücreti uygulanacaktır. Bu, başvuru yapmanızı engelliyorsa, lütfen proje ekibiyle iletişime geçin;

Eğitim süresince yiyecek ve konaklama sağlanacaktır;

Seyahat masrafları, kararlaştırılan bir limite kadar geri ödenecektir.
gönderen ülke;

Vize ücretleri veya COVID testleri gibi diğer gerekli harcamalar, sonrasında geri ödenecektir.

🕵️‍♀️ Katılımcı profili:

(ideal olarak) 18-30 yaş;
kendilerini (temel) İngilizce olarak ifade edebilmelidir;
Avrupa Konseyi Üye Devletinde ikamet etmesi gerekiyor;
Etkinlikten önce ve sonra çevrimiçi modüllere ve atölye çalışmalarına katılmaya kararlıdır. Eğitimden önce 3 saatinizi online modüllere ayırmanızı rica ediyorlar;

Kendi topluluklarında veya uluslararası düzeyde barış eğitimi, aktif katılım, kültürlerarası diyalog alanında aktif olmak isterler/ederler;
Uluslararası faaliyetlerin liderleri/eğitmenleri olan/olmak isteyen;

(ideal olarak) geçmişte en az 1 uluslararası etkinliğe katılmış;
Uluslararası akran ağlarını kurmak/ genişletmek isteyenler;
Gelecekte fikirlerini öne çıkarmak ve kültürler arası (barış) projeleri başlatmak için motive olurlar.

 

Başvuruyu ingilizce yapınız. Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version