Site icon Erasmusgram

BBC Learning English | Ücretsiz Online Eğitim Sitesi

İngilizce öğretme konusunda en prestijli ve standartları yüksek olan BBC Learning English, geçmişten günümüze gelen, ingilizceyi öğretme amacını BBC Radyo ile başlatan ve şu anki en güncel hali , geldiği yer itibari iyi bir noktadadır.

İçeriğin çoğu, ayrı modüllerden oluşmalarına rağmen eksiksiz kurslar olarak sunulur ve kullanıcıların çalışmalarını bağımsız olarak planlamalarına olanak tanır.

 

Dilbilgisi, telaffuz, kelime bilgisi, ifadeler ve yönergeler burada bulunabilecek içerikler sıklıkla bulunmaktadır.

BBC ingiliz devletine ait bir yayın kuruluşudur. BBC açılımı ise British Broadcasting Corporation.

BBC, kelime desteği içeren haberler, alıştırmalar, ilgili testlerle birlikte video ve ses özellikleri, izleyici girdisi içeren bir seri hikaye, özel bir dilbilgisi ve kelime bilgisi bölümü ve sadece öğrenciler için özellikler (Günün Öğrencisi, İngilizce öğrenen bir blog, e-postayla gönderilen haber bülteni ve mesaj panosu.)

 

Bu, zaman ayırmaya değer kapsamlı bir sitedir. Amerikalı konuşmacılar bazı “farklı” sözcükler bulacaklar, ancak bu siteyi zenginleştiriyor.

Günlük olarak haberlerin, dizilerin, video ve podcast  ile siteyi canlı ve yoğun tutmaktadır. Orta seviyede ve ileri seviyede ingilizceyi öğrenmeyi istiyorsanız bu web site tam olarak sizin beklentilerinizi karşılayacaktır.

Web sitenin genel hatları ile  haber hikayelerinden , İngilizce kelimelerin ve ifadelerin, ayrıntılarıyla dikkat çeken  İngilizce telaffuz içerikleriyle donanmıştır.

 

İngilizcenizi geliştirmek istiyorsanız ve  TOEFL, IELTS tarzında sınavlara hazırlanıyorsanız sizin için faydalı olacaktır.

İngilizcenizi güncel tutmanın en iyi yolu! Dilbilgisi çalışmak, telaffuzunuzu geliştirmek, güncel haberlerle İngilizcenizi geliştirmeniz ya da günlük konuşmalarınızda kullanabileceğiniz en son cümleleri öğrenmek istiyorsanız, bu sitede fazlasıyla var.

Erişmek için tıklayınız

 

ÖNEMLİ: Whatsapp ve Telegram kanallarımıza katılarak fırsatlardan anından haberdar olmak için ister misiniz?

Erasmusgram WhatsApp Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız

 

Erasmusgram Telegram Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız
Exit mobile version