Site icon Erasmusgram

Bayan English’in İngilizce Kurslarında Büyük Şubat İndirimleri!

Bayan English’in İngilizce Kurslarında Büyük Şubat İndirimleri!

Eksiksiz bir şekilde İngilizce öğrenmek, doğru ve güzel cümle kurabilmek için yapılması gereken ilk şeyin, kafa karıştırıcı ve öğrenmeyi zorlaştırıcı metotlardan sıyrılmak olduğunu hiç düşündünüz mü? Biz tam da bu şekilde düşünüyoruz. Becaz platformundaki online İngilizce kursları da uluslarası geçerliliği kanıtlanmış en iyi metotlar kullanılarak Bayan English tarafından hazırlandı. Bayan English’in Becaz platformuna özel olarak geliştirdiği İngilizce öğrenme kursunun diğerlerinden en büyük farkı ise İngilizce’yi bir dil olarak tüm dünyanın öğrendiği şekilde, en etkili ve uluslararası standartlarca belirlenmiş yöntemlerle anlatmaktır.

İşte yukarıda bahsettiğimiz gibi, profesyonelce İngilizce öğrenmek için aradığınız fırsat tam şu anda Bayan English’in Becaz platformunda yer alan online eğitim kursalarında! Bayan English tarafından hazırlanan online İngilizce kurslarında en temel konulardan başlayarak, daha ileri seviye derslerle rahatça devam edebilecek bilgiye sahip olmanız için gereken bütün çalışmaları bulabileceksiniz.

Üstelik; 15 Şubat’a kadar devam edecek 300 TL indirimden yararlanabilirsiniz. İndirim kodu: MYTEACHER

KURSLARA ERİŞMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Hemen kendinize uygun programı seçip başlamak için tüm kurslara Becaz platformundan göz atabilirsiniz!

Bayan English’in yalnızca Becaz platfromunda yer alan İngilizce kursları ‘’İngilizce’de Bütün Zamanlar’’ ve ‘’Yeni Başlayanlar İçin İngilizce’’ olmak üzere iki ayrı programdan oluşuyor. Yeni Başlayanlar İçin İngilizce’’ kursunda en temel konulardan başlayarak, daha ileri seviye derslerle rahatça devam edebilecek bilgiye sahip olmanız için gereken bütün çalışmaları bulabileceksiniz. ‘’İngilizce’de Bütün Zamanlar’’ kursunda ise İngilizce dilindeki tüm zamanları eksiksiz bir şekilde öğrenebileceksiniz. Her bir kurs içeriğinde yaklaşık 12 video ders ve her ders için özel hazırlanmış alıştırmaların da yer aldığı worksheet’ler yer alıyor. Bayan English’in ders programları öğrenciler, yeni başlayanlar, bildiklerini yenilemek ve İngilizce konuşma becerilerini geliştirmek isteyenler için mükemmel fırsatlar sunuyor. Sizler de yurtdışı eğitimi planlıyor, seyahat etmek istiyor veya yurtdışındaki iş fırsatlarını değerlendiriyorsanız indirimli fiyatıyla Bayan English kurslarını muhakkak değerlendirin.

Bayan English Hakkında

Bayan English, English Language Teaching and Philology bölümünden mezun olduğundan bu yana çeşitli Kolejlerde, Dil Okullarında ve Özel Kurumlarda farklı yaş gruplarıyla uzun süren çalışmaları sonucu elde ettiği tecrübeye ve bilgiye dayanarak farklı ülkelerdeki öğrencilerin İngilizce eğitimine katkıda bulunmaktadır. Bayan English uluslararası dil eğitimi tecrübesine sahip, uluslararası bir filologtur.

Bayan English, derslerinde dil biliminin sağladığı kolaylıklardan faydalanarak İngilizceyi en basit ve anlaşılabilir şekilde ama doğru telaffuz dahil, bütün detaylarıyla öğrencilere aktarmaktadır. Bayan English’in online eğitim kurslarında bütün sesli ve yazılı alıştırmalar dahil tüm konuların içerikleri, öğrenciye sunum stratejisi ve eğitim metotları Bayan English ve profesyonel ekibi tarafından hazırlanmıştır.

Exit mobile version