Site icon Erasmusgram

Baştan Sona İngilizce Eğitimi – Sıfırdan Başlayanlar İçin – Çok Güzel Fırsat

Kursa 2 Gün içerisinde kaydolursanız ömür boyu ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz. Kurs için  bir daha ücretsiz olarak verilmeyecektir. Bu yüzden bu fırsatı kaçırmayın

Kursun anlatım dili Türkçe

Kursa kayıtlı 31.266 öğrenci vardır.

Kurs 30 bölümden oluşmaktadır.  237 ders bulunmaktadır.  36 saat 25 dakika toplam uzunluğa sahiptir.

Kurs 149 indirilebilir kaynak sunmaktadır.  1 makale ve 2 pratik test mevcuttur.

Kurs sonunda bitirme sertifikası alabileceksiniz.

İngilizce öğrenmek istiyorsanız ve yeni başladıysanız eğer  baştan sona (A1 – C1 seviye) bütün konuları  kapsayan  İngilizce kursuna kaydolun

Bu Kurs ile Neler Öğreneceksiniz?

Bu kursu tamamlarsanız eğer  Temel (Elementary) Seviyeden, İleri (Advanced) seviyeye dek bütün  İngilizce Dil Bilgisi konularını öğreneceksiniz
Kurs sonunda temel, orta ve ileri düzeyde cümle kuracaksınız, okuyacağınız ve duyacağınız cümleleri anlayacak, yabancılar ile rahat bir şekilde iletişim kurabileceksiniz.
Her  video dersin sonrasında sizlere hazırlanan quizlerle binlerce soru çözebileceksiniz ve eklenen PDF dosyalarla öğrenmeniz pekiştireceksiniz.
Ayrıca kursla birebir uyumlu olan kitapları da bitirecek ve kitaplarda olan aktivitelerle öğrenecekleriniz kalıcı olacaktır.
İngilizce öğrenmek için yeni başlayan kişiler ve biraz İngilizce bilgisi olan baştan başlayarak tekrar edip ileri seviyeye getirmek isteyen öğrencilere mükemmel bir kaynak olacaktır.
Gerçek İngilizce öğretmenleri ile birebir çalışma fırsatına sahip olacaksınız. Her ders ile ilgili sorularınızı bize sorabileceksiniz ve cevaplanmayan sorunuz kalmayacak.

Bu Kurs ile

Kurs 236 video ders, 151 Quiz, 2000+ soru, 149 PDF dosya, 3 Progress test ve 2 kur atlama sınavı ile platformdaki en çok kaynağa sahip olan kurstur.
Bu kurs ile  Temel A1 – A2 Seviyesinden, Intermediate B1 – B2 Seviyenin sonuna dek bütün konuları kapsamaktadır ve Advanced C1 seviyendeki önemli konuları ederek en ileri seviyeye dek bütün  İNGİLİZCE dil konularını içermektedir.
Konular size yalnızca GRAMER konusu şeklinde anlatmaz Ayrıca her video ders sonrasında   pratik yapmanıza yönelik aktiviteler eklenmiştir.
Her video dersten sonra en az 10 soruluk testler çözeceksiniz. Bu sayede, hem öğrendiğiniz yapıları pratik yapabilecek hem de eksiklerinizi tespit edebileceksiniz.
Her 2 video dersi ve aktiviteleri tamamladığınız zaman , derslerde  geçen kelimeler ve cümle yapılarını kapsamlı olarak tekrarını yaparak video derslerini izleyerek öğrenim süreniz hızlanacaktır.

Kurs Açıklaması

Avrupa Ortak Dil Kriterleri kapsamında uygun bir şekilde hazırlanarak video derslerle bu güne dek öğrenmeye çalıştığınız bütün seviyeleri kapsayan İngilizce dil yapılarını farklı bir Türkçe açıklama mantığı ile çalışabilecek ve kısa sürede ilerleme kaydedebileceksiniz.

Video derslerimizde başlangıçtan en ileri seviyeye kadar tüm konular açık, kısa ve sade bir anlatımla açıklanmıştır. Her videonun arkasından aktivite sorularıyla desteklenen bu anlatımlar öğrendiğiniz yapıları unutmamak üzere hafızanıza işleyecektir. Soru çözümü ve konu tekrar videoları ile öğreten eğitim modelini benimseyen programımız ile öğrendiğiniz yapılar ve kelimeler daha kalıcı olacaktır.

Aktiviteler “sarmal sistem” içinde sıralanmıştır. Yani gördüğünüz bir yapı ile ilgili bir aktiviteyi ilerleyen aşamalarda tekrar tekrar göreceksiniz. Yine, sonraki ünitelerde göreceğiniz bazı yapılar önceki aktiviteler içinde karşınıza çıkar, böylece zihniniz konulara hazırlanır.

Kursun içeriğinde neler var:

36 SAAT (236 adet) konu anlatım videosu vardır.

2000+ Test Sorusu: Her ders sonrasında bir quiz.

Progress Testler: Seviye geçişlerinde ilerlemenizi ölçecek kapsamlı sınavlar.

149 adet PDF dosya: Derslerde gördüğünüz kelimeleri çalışmanızı sağlayacak kelime dosyaları.

Gramer ve kelime tekrar dersleri: Her iki dersten sonra tekrar dersleriyle öğrenmenizi sağlamlaştıracaksınız.

Reading analiz videoları: Orta seviyeden itibaren her iki dersten sonra bir reading analiz videosu ile öğrendiğiniz yapıları ve kelimeleri pekiştireceksiniz.

Test Çözüm Videoları: Her bölümün sonunda o bölümdeki testlerin tümünün çözüm videosu.

Soru & Cevap etkileşimi: Şu ana kadar tüm öğrencilerimizin sorularına hızla cevap verdik. Cevaplanmayan sorunuz kalmayacak.

Sürekli güncelleme: Kurs sürekli güncellenmekte ve yeni dersler eklenmektedir. Bir kez kayıt olduktan sonra güncellemelere ömür boyu erişebileceksiniz.

Video anlatımlarımız kitaplarımızdaki konularla paralel gitmektedir ve içerdikleri binlerce soru ile öğrenmenizi desteklemektedir. Yani kitaplarımızı da ayrıca satın alabilirsiniz ve Udemy videoları ile çalışırken bir yandan da kitaplarımızdaki aktiviteleri çözerek öğrenmenizi pekiştirebilirsiniz.

Sıfırdan en ileri seviyeye kadar 3’lü set olarak hazırladığımız kitaplarımız:

Temel İngilizce Dil Bilgisi – (A1 & A2 Seviye)

Develop Your Grammar – (B1 & B2 Seviye)

Advance Your Grammar – (C1 & C2 Seviye)

GÜNCELLEME (MAYIS-HAZİRAN 2020) : Kur Atlama Sınavları

Kursumuza orta seviyeye geçişte ve kurs sonunda 100’er soruluk iki adet kur atlama sınavı eklenmiştir. Sınavda hata yaptığınız soruları konu başlıklarıyla birlikte görüp eksik olduğunuz konuları tekrar çalışabileceksiniz.

GÜNCELLEME (NİSAN-MAYIS 2020) : Quiz Çözüm Videoları

Her bölüm sonrasında ise o bölümde bulunan bütün quiz soruların çözümlerinin bulunduğu videolar vardır. Bu şekilde aklınızda takılan ve çözümünü bulmadığınız sorular olmayacaktır.

BÜYÜK GÜNCELLEME (MART-NİSAN 2020) : Reading Analizleri

Kursta İngilizce okuma parçaları dersleri eklendi . Artık orta seviyeden itibaren öğrendiğiniz yapıları ve kelimeleri okuma parçalarla birlikte pekiştirebileceksiniz.

Eklenen 38 adet reading (okuma parçası)  kurs artık çok daha kapsam içermektedir

Udemy platformunda  konu anlatımlarından bazılarını MyECO youtube kanalında  da görebilirsiniz. Youtube üzerinde KONU ANLATIM videolarla birlikte  bir kısmını ücretsiz  bir şekilde izleyebilirsiniz, ancak her bir videonun arkasından aktivitelerini çözmek ve daha fazla video ile eğitiminizi zenginleştirmek için Udemy platformundaki video dersleri size çok fayda sağlayacaktır.

Video programımızı sürekli geliştirmek amaçlı düzenli olarak soru ve video eklemeye devam ediyoruz. Düzenli çalışmanız durumunda, eğitim programının sonuna geldiğinizde tüm İngilizce gramer konularına hakim olacak, kelime haznenizi geliştirecek ve okuyup dinlediğinizi anlayabilir durumda olacaksınız. Video derslerimizde öğrendiğiniz konuları daha fazla pratik yapmak için;

kitaplardaki soruları çözebilir,

İngilizce bilenler ile  ya da yabancılar ile pratik yapabilir,

yabancı dizi ve film izleyebilirsiniz,

seviyenize uygun bir şekilde İngilizce kitaplar okuyabilirsiniz.

Bu kurs kimler için uygun:

Bu kurs  küçük yaş grubu haricindeki her kesim için uygundur. Bir kursa gitmeye vaktiniz yok ise İNGİLİZCE’yi kendi kendine öğrenmek isteyen kişiler için mükemmel bir kaynak olacaktır.

Kurs oluşturucusu: Seçkin ESEN & Akın DEMİR

Ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Exit mobile version