Site icon Erasmusgram

Başlangıçtan İleri Düzeye Tam Kapsamlı Hızlı İngilizce Kursuna Kaydolun

Kursa 2 Gün içerisinde kaydolursanız ömür boyu ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz.

Kurs içeriği;

23 bölümden oluşmaktadır.

386 ders bulunmaktadır.

20 saat 21 dakika toplam uzunluğa sahiptir.

29 indirilebilir kaynak sunmaktadır.

Bu Kurs ile Neler Öğreneceksiniz?

Baştan başlayarak ileri seviyeye, kolaydan zora doğru, sistematik bir şekilde, kademe kademe ilerleyerek ingilizceyi öğrenme fırsatı elde edeceksiniz.

Öğrenme aşamasında (Dilbilgisi, sözlük vs) kursun haricinde herhangi bir kaynak ihtiyacınız olmayacak. Kurs yeterli olacaktır.

İngilizceyi kapsamlı bir şekilde ve eksiksiz, büyün yönleriyle, görsel ve işitsel olarak öğrenebileceksiniz.

İngilizcede bulunan bütün temel dilbilgisini, bütün detaylarıyla ve çok fazla alıştırmalar ile öğrenebileceksiniz.

YDS ve TOEFL vs sınavlara girmeyi düşünüyorsanız bu kurs sizin için iyi bir altyapı olacaktır.

Kursu anlatan ingilizce öğretmenlerinin seslendirmesiyle yüzlerce parçayla, dinleme ve anlama becerileriniz gelişecektir.

10.000 civarında  İngilizce sözcüğün, söyleniş biçimlerini ve Türkçe karşılıklarıyla öğrenme fırsatı elde edeceksiniz.

Size verilecek olan çok fazla alıştırma aracılığı ile, ileri seviyede ingilizce konuşma yeterliliğiniz olacaktır.

Yolculuk, alışveriş, sağlık, arkadaşlık gibi birçok durumda ihtiyacınız olan 1000’den fazla cümle kalıbını öğreneceksiniz.

Bu kursta sizlere, olabilecek en kolay şekilde , en hızlı ve en verimli yöntem ile kurs oluşturuldu ve yoğun emek verildi.

İngilizceyi hiç bilmeyen bir kişi; kısa bir zaman içerisinde, herhangi bir kaynağa gereksinim duymadan başlangıç seviyesinden ileri seviyeye taşıyacak ve Türkçe karşılıklarıyla 1000’lerce ingilizce sözcüğü öğrenebilecek.

Ayrıca, İngilizce telaffuzunda hatasız bir şekilde öğrenmenizi sağlamak için, seslendirmeler ingilizce öğretmenleri tarafından yapıldı.

Kurs yapısı ve çalışma yöntemiyle ilgili açıklama

Kursta öne çıkan 2 göze çarpan özellik vardır.

1) Bu kurs ile, İngilizce öğrenmenizi sağlayacak bütün temel içerikler bulunmaktadır.

2) Kursta, Başlangıç seviyesinden ileri seviyeye, kolaydan zora öğrenirken belirli bir sistem ile birlikte, kademeli bir şekilde ilerleme sağlanacaktır.

Kursun 21. Bölümünde ilk 20 bölüm içerisinde olmayan veya ayrıntıya girilmeyen önemli dilbilgisi konuları ek dersler şeklinde veriliyor.

Kursun 22. Bölümünde karşınıza çıkacak bütün şartlarda ihtiyacınız olan en temel cümleleri ve deyimlerin bulunduğu içerikler bulunmaktadır.

Kursun 23. Bölümünde ise yolculuğunuzda ihtiyacınız olan, alışveriş yaparken, sağlık ile ilgili veya arkadaşlık durumlarında gereksinim duyduğunuz 1000’den fazla  Türkçe – İngilizce örnek cümle, deyim ve sözcükle bunların telaffuzları bulunmaktadır.

Tamamiyle  Türkçe – İngilizce şeklinde seslendirildi ve konuşma kılavuzu kısmında bulunanlar ingilizce öğretmenleri tarafından yapıldı.

Kolaydan zora ilerleyen bu kademeli sistem içerisinde, yeni bir bilgi öğrenirken, daha önceden temel  olarak veriliyor ve biten dersinizde, kurs başlangıcından dersin sonuna kadar, size verilen bilgileri tam bir şekilde öğrenmiş olacaksınız.

Kurs videolarında ihtiyacınız olan yerde videoyu durdurarak kitap okurcasına yazıları inceleyebilir veya videoyu tekrardan izleyerek eksiklerinizi kapatma fırsatı sağlarsınız.

Kursu başarılı bir şekilde bitirmek beklentinizi karşılayacak seviyede ingilizce öğrenmek için, dersleri veya alıştırmaları atlamadan kursun ilerlemesine uyum sağlamanızdır.

Bunu yaptığınız takdirde, ingilizceyi beklentinizin üstünde ve hızlıca öğrenebileceksiniz. Çalışma süre zarfınız toplamda 3 ayı geçmeyecektir.

Kurs içeriğinde  23 ana bölüm bulunmaktadır. Bu bölümlerde totalde 386 ders vardır. 

Bu kurs kimler için uygundur?

Kurs; İngilizce öğrenme ihtiyacı duyan, istekli ve kararlı her eğitim seviyesindeki bütün öğrenciler için uygundur.

Kursun ücretsiz kontenjanı dolmuştur. Tekrar ücretsiz olduğunda paylaşacağız

Exit mobile version