Site icon Erasmusgram

Başka Bir Siyaset Okulu Başvuruları açıldı!

Başka bir Siyaset Okulu, Sıfır Ayrımcılık Derneği tarafından Avrupa Konseyi ve Olof Palme Uluslararası Merkezi desteği ile ilk kez 2017 yılında düzenlenmişti. Başka bir Siyaset Okulu bu yıl ise  24 Ekim – 30 Ekim 2020 tarihleri arasında tüm gençlere yönelik düzenleniyor!

Program 18-35 yaş arasında bulunan , toplumsal meselelere karşı duyarlı, liderlik potansiyeli olan, aktif yurttaşlık bilinci sahibi olan tüm gençlerin katılım ve başvurusuna açıktır.

Daha önce üniversite kulübünde, sivil toplum kuruluşunda veya yerel yönetimler gibi kurum,kuruluş ve oluşumlarda platformlarda aktif çalışmış/çalışmakta olan gençlere öncelik tanınacaktır.

Eğitimciler, akademisyenler, sivil toplum temsilcileri ve mevcut / eski dönem milletvekillerinden oluşacaktır.

Programa 20 kişi katılacaktır. Gelen başvuruların seçimi  proje ekibi tarafından yapılacaktır ve  coğrafi dağılım ve yaş şartı  gözetilerek değerlendirilecektir.

Katılımcıların;  ulaşım, konaklama ve yemek masrafları program kapsamında karşılanacaktır.

Başvurularınız için formumuzu doldurup özgeçmişinizi 15 Ağustos 2020’e kadar, baskabirsiyasetokulu@gmail.com adresine göndermeniz gerekmektedir.

Seçilen katılımcılar mail yoluyla bilgilendirilecektir. Sorularınız için baskabirsiyasetokulu.net adresi üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Başvuru formu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRuGUxjRhnTzFDkRrjvboW5imTBHPzc1Wnk318fBpjoHb5mw/viewform

İnternet Sitesi: http://www.baskabirsiyasetokulu.net/

 

Exit mobile version