Site icon Erasmusgram

Bali Uluslararası Öğrenci Festivali 2021

Bali Uluslararası Öğrenci Festivali 2021, genç öğrencilerin farklı milletlerden öğrenciler ve profesyonellerle etkileşim kurarak farklı yaşam alanlarında başarılı olmaları için bir fırsattır.

Bunun yanı sıra Endonezya Gençlik Vakfı işbirliğiyle düzenlenen uluslararası gençlik festivali, öğrencilere zengin Endonezya ve Bali kültürünü deneyimleme fırsatı sunuyor çünkü bu festival fikir ve kültür alışverişinde bulunmak isteyen tüm katılımcıları bir araya getirmeyi hedefliyor.

Uluslararası konferans 2021, pandemi sonrası dünyada büyük önem taşıyan temalardan oluşuyor.

Pandeminin patlak vermesi nedeniyle dünyanın yaşadığı değişimin farkında olmakla birlikte, gençler üzerindeki daha büyük etkisi hakkında daha az şey biliniyor. Gençler ve COVID-19 ile ilgili Küresel Ankete göre, en çok etkilenen insanlar 18-19 yaş grubundan. Salgın onları istihdam, eğitim ve ruh sağlıklarında etkiledi.

Etkileri derin ve uzun sürelidir. Bu nedenle, bu Bali Uluslararası Gençlik Dostluk Konferansı, pandeminin gençler, özellikle genç kadınlar ve gelişmekte olan ve fakir ülkelerdeki gençler üzerindeki etkilerini en aza indirmek için gerekli önlemleri formüle etmeyi amaçlamaktadır.

Gençlerin çağdaş ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran Bali Uluslararası Festivali, temel temalarını belirledi. Endonezya Hükümeti’nin gençlere yönelik konferansının gerçekleştirileceği temalar dijital ekonomi, teknoloji, ruh sağlığı, eğitim, turizm, kültür ve gençliğin güçlendirilmesidir.

BISF 2021, dünyanın her yerinden konferansın temalarıyla ilgilenen gençleri ağırlıyor. Ayrıca, pandemi sırasında muazzam toplum hizmetleri sergileyen genç katılımcılar, bu yılki sanal gençlik konferansına katılmaktan büyük memnuniyet duyuyor.

Bu nedenle konferans, öğrencilerin çevrimiçi bir web semineri aracılığıyla farklı bilimsel etkinliklerde fikir ve deneyimlerini birleştirebilecekleri, etkileşime girebilecekleri ve paylaşabilecekleri bir platformdur.

Pandeminin patlak vermesi nedeniyle dünyanın yaşadığı değişimin farkında olmakla birlikte, gençler üzerindeki daha büyük etkisi hakkında daha az şey biliniyor.

Bali Uluslararası Gençlik Dostluk Konferansı, pandeminin gençler, özellikle genç kadınlar ve gelişmekte olan ve fakir ülkelerdeki gençler üzerindeki etkilerini en aza indirmek için gerekli önlemleri formüle etmeyi amaçlamaktadır.

Endonezya Gençlik Vakfı tarafından düzenlenen Bali Uluslararası Gençlik Sanal Konferansı 2021’in temaları, pandeminin etkilerine yönelik ayrıntılı bilgi içeriyor. Örneğin, panelin dijital ekonomi ve teknoloji tanımı, COVID-19’un her ikisinin de yükselişini hızlandırdığını gösteriyor.

Ama bir yandan da insanların ruh sağlığını çok kötü etkiledi. Araştırmacılar, birçok yetişkinin uyumakta veya yemek yemekte zorluk çektiğini, alkol alımının arttığını ve kronik hastalıkların kötüleştiğini gösteriyor. Benzer şekilde eğitim ve öğrenim sektörleri de pandemi nedeniyle ciddi şekilde etkilenen alanlardır.

Buna ek olarak, turizm olumsuz bir düşüş yaşadı ve her şeyden önce genç iş kaybı ve izolasyon nedeniyle güçsüzleşti. Bu nedenle, bu üç günlük çevrimiçi Bali konferansı, genç katılımcıları bu eziyetli zamanlarda yükseltmeyi amaçlıyor.

Konferans Modu: Çevrimiçi / Online

BISF 2021 Tarihleri: 15 – 18 Temmuz 2021

Bali Uluslararası Öğrenci Festivali 2021’in Faydaları:

Tüm katılımcılara Katılım Belgesi verilecektir.

Katılımcılar Bali ve Endonezya kültürünü keşfetme fırsatına sahip olacaklar.

Endonezya üniversitelerinden öğrencilerle ve dünyanın her yerinden öğrencilerle etkileşim kurma şansı.

Bali Uluslararası Öğrenci Festivali 2021 Uygunluk Kriterleri:

Başvuru sahipleri, Ocak 2021 tarihine kadar en az 18 yaşında ve 29 yaşından büyük olmamalıdır.

Konferans tarihinde kolej veya üniversiteye kayıtlı olan öğrencilerin başvurmaları teşvik edilir.

Mezunlar ve genç aktivistler de başvurmaya teşvik ediliyor.

Katılımcıların iyi derecede İngilizce bilmeleri beklenmektedir.

Herhangi bir milletten genç öğrenciler, profesyoneller veya aktivistler başvurabilir.

Bali Uluslararası Öğrenci Festivali 2021’e nasıl başvurulur?

BISF 2021 başvuru formu çok basit ve doldurulması kolaydır. Online başvuruya devam etmek için aşağıdaki başvuru formunu doldur kısmına tıklayınız

Tüm boşlukları dikkatlice doldurun ve tüm soruları cevaplayın. Bir motivasyon mektubu ve bir CV göndermeniz gerekecektir.

Başvuru formuna erişmek için tıklayınız

 

 

Exit mobile version