Site icon Erasmusgram

BAE , Abu Dabi : IRENA Gençlik Forumu 2024

Dünyanın dört bir yanındaki tüm aktif gençlere yönelik bir çağrıdır:

 

Nisan 2024’te gerçekleşecek olan IRENA Gençlik Forumu için başvurular alınıyor.. Bu forum, Uluslararası Yenilenebilir Enerji Ajansı (IRENA) tarafından organize edilmektedir.

IRENA Hakkında:

Uluslararası Yenilenebilir Enerji Ajansı , enerji geçişlerinde ülkeleri destekleyen ve enerji dönüşümü konusunda lider bir bir kuruluştur.

 

IRENA, biyoenerji, jeotermal, hidroelektrik, okyanus, güneş ve rüzgar enerjisi gibi yenilenebilir enerji kaynaklarının sürdürülebilir kullanımını teşvik ederek, sürdürülebilir kalkınma, enerji güvenliği ve iklim dostu bir geleceğe katkı sağlar.

IRENA’nın üyeleri arasında Avrupa Birliği ve 168 ülke bulunmaktadır. Birlikte, küresel enerji konuşmasını hızlandırmak ve yenilenebilir enerji geçişlerini küresel ölçekte desteklemek amacıyla Ajans’ın programatik girişimlerini belirlerler.

 

IRENA Gençlik Forumu 2024:

IRENA, 5’inci kez IRENA Gençlik Forumu’nu organize ederek Nisan 2024’te Abu Dabi, Birleşik Arap Emirlikleri’nde gerçekleşecek olan IRENA Meclisi’nin on dördüncü oturumunda gençleri bir araya getiriyor.

 

Meclis, enerji geçişini tartışmak ve ilerletmek için Devlet/Hükümet Başkanları, Bakanlar ve küresel paydaşları bir araya getiren Ajans’ın nihai karar alma organıdır.

 

 

2024 IRENA Gençlik Forumu, gençleri uluslararası liderler, hükümet temsilcileri ve IRENA uzmanlarıyla buluşturarak gençlik ağlarını güçlendirmeyi amaçlamaktadır. Seçilen gençler, IRENA’nın iklim hedeflerine ulaşma ve sürdürülebilir kalkınma gündemini ilerletme misyonuna katkıda bulunma fırsatına sahip olacaklar.

Katılımcılar, açık diyaloglar ve temalı atölye çalışmaları gibi etkileşimli etkinliklerle küresel enerji söylemine gençlik perspektifi getirebilecekler.

Uygunluk Kriterleri:

Finansal Koşullar:

Program için Son Başvuru Tarihi: 31 Ocak 2024 (gece yarısı, Abu Dabi yerel saati)

Etkinliğin Gerçekleşeceği Tarih: 15-18 Nisan 2024

 

Başvuru için tıklayınız

 

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version