Site icon Erasmusgram

B1-B2 Orta Düzey Kapsamlı İNGİLİZCE Kursu | Ücretsiz

Kursa 4 gün içinde kaydolursanız ömür boyu ücretsiz erişebilirsiniz.

Temel İngilizce Dilbilgisini ve Yapılarını geliştirmek isteyen öğrenciler için B1 – B2 Orta Düzey İngilizce Kursu.

Öğrenecekleriniz

Bu kursta tüm B1 ve B2 ORTA seviye dil bilgisi kurallarını, cümle yapılarını ve kelime dağarcığını öğreneceksiniz.

Farklı bağlamlar ve örneklerle yapıları en iyi gramer kullanımlarında nasıl kullanacağınızı öğreneceksiniz. Bunun yanı sıra, kelimeleri nasıl kullanacağınızı öğreneceksiniz.

Her videodan sonra Udemy’de inceleme yapmak ve dersle ilgili bilginizi pekiştirmek için en az 5 aktivite yapacaksınız.

Ekstra KAYNAKLAR ile İngilizce becerilerinizi geliştirecek ekstra DİL BİLGİSİ, SÖZLÜK, DİNLEME, YAZMA ve OKUMA aktiviteleri yapabileceksiniz.

İngilizcede daha iyi cümleler kurabilecek ve çok daha kolay İngilizce iletişim kurabileceksiniz.

B1-B2 Intermediate seviyesini tamamlayacak ve C1-C2 Advanced İngilizce seviyesine başlamaya hazır olacaksınız.

Açıklama

B1 – B2 Orta Düzey İngilizce cümle yapılarının tamamını ve bunların gramer kullanımlarını farklı bağlamlarda ve zengin örneklerle kursumuzda öğreneceksiniz. Ayrıca B1-B2 seviyesinde kelime öğreneceksiniz ve kursumuzu tamamladığınızda mutlak bir B2 seviyesi olacaksınız.

Kursumuzun güçlü yönleri aşağıdaki gibidir:

Yavaş ve net açıklamalarla daha hızlı ve daha verimli öğreneceksiniz.

Her videoda öğretmeniniz sizin için bazı etkinlikler yapacak ve ardından her videodan sonra edindiğiniz bilgileri oturtmak için UDEMY’de ekstra etkinlikler yapmaya yönlendirileceksiniz. Videoları izlemeniz ve egzersizleri yapmanız gerekecek.

Bunların yanı sıra, her videoya periyodik olarak ekstra çalışma materyalleri ekliyoruz. Bu ek etkinliklerle dil becerileriniz daha da güçlenecek.

 

Bu kurs, dünya çapında İngilizce öğrenen ve A1-A2 İlköğretim Düzeyi hakkında bilgi sahibi olan kişilere yöneliktir. Seviyeniz düşükse A1-A2 seviyesindeki İngilizce Kursumuza göz atabilirsiniz.

Temel düzeyde İngilizce biliyorsanız ve dil bilgisi, kelime bilgisi, dinleme, okuma, yazma ve doğal olarak KONUŞMA becerilerinizi B1 – B2 Orta Düzeyine kadar geliştirmek istiyorsanız bu kurs sizin için en uygun olanıdır.

Videoları izleyip etkinlikleri (KAYNAKLARI kontrol edin) yaptıktan sonra ekstra DİL BİLGİSİ, SÖZLÜK, DİNLEME, YAZMA, OKUMA etkinlikleri yapacaksınız ve doğal olarak KONUŞMA becerileriniz çok gelişecektir.

Kursunuza ömür boyu erişebileceksiniz. İstediğiniz zaman, istediğiniz yerde İngilizce çalışabilir ve öğrenebilirsiniz.

 

Kursu tamamladıktan sonra, kurs bitirme sertifikası alacaksınız. UDEMY sertifikanızı tamamladıktan sonra otomatik olarak alacaksınız ve dünyanın her yerinde kullanabilirsiniz.

Ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version