Site icon Erasmusgram

Avusturya , Viyana Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

FAALİYET TANIMI

TANZ DIE TOLERANZ, farklı yaş, cinsiyet, etnik köken, din, sosyal kökenden vb. insanları dans aracılığıyla bir araya getiren katılımcı bir dans projesidir.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

 

Viyana’da toplu taşıma için size bir bilet verilecektir. Harçlık ve aylık yemek yardımı alacaksınız. Bir apartman dairesinde veya öğrenci yurdunda tek kişilik bir odada kalacak, mutfak ve banyo gibi olanakları başkalarıyla paylaşacaksınız.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

 

Varışta eğitim ve ara dönem toplantısı Avusturya Ulusal Ajansı tarafından sağlanır. Ev sahibi kuruluş tarafından sağlanan görevle ilgili destek ve eğitim. Koordinatör Grenzenlos tarafından sağlanan hoş geldiniz günleri, Youthpass atölyesi, boş zaman programı vb.

KATILIMCI PROFİLİ

Katılımcı dansa ve TANZ DIE TOLERANZ konularına ilgi duymalısınız.

 

Ayrıca faaliyetlerimizin fotoğraf ve video dokümantasyonu ile bize destek olmak için güçlü bir motivasyona sahip olmalı ve çalışmalarımızın görünürlüğünü desteklemek için sosyal medya araçlarının yaratıcı kullanımına ilgi duymalısınız.

 

Potansiyel gönüllüler yeni insanlarla tanışmaya, yabancılarla etkileşime girmeye ve dans programlarımızın katılımcıları ve personelimiz ile ilişkiler kurmaya açık olmalıdır.

Gönüllünün açık fikirli olması, iyi iletişim ve takım çalışması becerilerine sahip olması, strese dayanıklı olması ve inisiyatif göstermelidir.

 

ÖNEMLİ! BAŞVURU İÇİN LÜTFEN GEREKLİ PROSEDÜRÜ TAKİP EDİN:

 

Başvuru için https://www.melange.wien/en/application-govienna/

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version