Site icon Erasmusgram

Avusturya , Viyana Gönüllülük Projesi

Proje kapsamında seyahat masrafları, konaklama, yemek ve projeyle bağlantılı masraflar karşılanacaktır.

Almanca dil desteği verilecektir. Her ay cep harçlığı verilecektir.

Proje Hakkında

Kiriku, Viyana’da altı ila sekiz yaş arasındaki 14 çocuğa okul sonrası bakım sağlıyor. Okul sonrası merkezi pazartesiden cumaya 12:00-17:30 saatleri arasında açıktır.

Ana hedefler, çocuklarımızın kendi fantezilerini ve kendi fikirlerini yaşamalarına izin vermek ve onlara kendi fikirlerini ifade edebilmeleri ve sosyal sorumluluk sahibi olmayı öğrenebilmeleri için güvenli bir ortam sağlamaktır.

Ayrıca, farklı kültürel geçmişlere sahip insanlar için merak uyandırmak ve açık fikirli olmak ve bu dünyanın diğer bölgelerinden insanları anlamanın anahtarı olarak gördüğümüz diğer dilleri öğrenme fırsatı sağlamak istiyoruz.

Gönüllü olarak çocukların boş zaman programına katkıda bulunmalı ve kültürünüzü, becerilerinizi ve bilginizi paylaşarak kendi inisiyatiflerinizi başlatma olanağına sahip olmalısınız.

Sanat, spor, müzik, tarih, bilim, dil veya siyasi bir konuyla ilgilenmek isteyip istemediğinize ve ilgi alanlarınıza veya geçmişinize bağlıdır. Fikirleriniz için gerekli her türlü destek tarafımızca sağlanacaktır.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Viyana’da toplu taşıma için size bir bilet verilecektir. Cep harçlığı ve aylık yemek yardımı alacaksınız.

Bir apartman dairesinde veya öğrenci yurdunda tek kişilik bir odada kalacak, mutfak ve banyo gibi olanakları başkalarıyla paylaşacaksınız.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Varışta eğitim ve Avusturya Ulusal Ajansı tarafından sağlanan ara dönem toplantısı.

Ev sahibi kuruluş tarafından sağlanan görevle ilgili destek ve eğitim. Koordinatör kuruluş Grenzenlos tarafından sağlanan karşılama günleri, Youthpass çalıştayı vb.

KATILIMCI PROFİLİ

Çocuklarla çalışmak ve Almanca öğrenmek için motive olmalısınız. Yaratıcı ve mizah anlayışı ile donatılmış, sosyal sorumluluk sahibi ve sabırlı genç erkek ve kadınlar arıyoruz.

Çocuklara kendi dilinizi ve kültürel geçmişinizi, ayrıca spor ve/veya müzik ve/veya sanat, tarih, siyaset vb. ile tanıştırmak ilginizi çekerse harika olur.

ÖNEMLİ !!! BAŞVURMAK İÇİN LÜTFEN BURADA BELİRTİLEN PROSEDÜRÜ TAKİP EDİNİZ:

http://www.melange.at/en/application-govienna/ GEREKLİ TÜM BELGELERİN SON BAŞVURU TARİHİNDEN ÖNCE application@melange.at ADRESİNE GÖNDERİLMESİ GEREKMEKTEDİR!!

Proje 11 Ay olarak planlanmaktadır. 1 Eylül 2022 tarihi ile başlaması planlanıyor.

Resmi adresine erişmek için tıklayınız 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version