Site icon Erasmusgram

Avusturya , Viyana Gönüllülük Projesi

Proje Hakkında

Ev sahibi kurum Viyana’nın 15. semtinde bulunuyor. Çalışmaları herhangi bir kültür, din, parti veya milliyetle sınırlı görmemektedir. Özellikle inananlar olarak tüm iyi niyetli insanlarla çalışmayı bir zenginlik olarak deneyimliyor.

 

Ana çalışma alanlarından biri, dayanışmayı öğrenmek, güçlü ve sağlıklı bir kişilik geliştirmek için çeşitli çocuk ve gençlik grupları, yaz kampları ve özel etkinliklerdir.

Bu yapılandırılmış gençlik çalışmasının dışında, organizasyonumuz bölgemizdeki bir açık gençlik çalışması sisteminin bir halkasıdır.

 

Ayrıca dernek, yoksulların haftada bir gelip 4 Euro’luk sembolik ödül olan gıda satın alabilecekleri ve sosyal uzman tavsiyesi alabilecekleri LeO projesi ile yoksulluk ve sosyal dışlanma ile mücadelede yer almaktadır.

Ukrayna’ya yardım etmekle meşgulüz – oda sağlamak, haftada 100’den fazla kişi için yemek pişirmek, vb. Ek bir fayda, gönüllülerin kültürlerarası ve dinler arası diyalogda deneyim kazanma ve yalnızlığa karşı önlemler alma olasılığıdır.

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Konaklama bucak merkezimizin ikinci katında tek kişilik odadır. Kirchen ve banyoyu üç kişiyle paylaşıyorsunuz.

Yemek: Hafta boyunca anaokulundan aldığımız ortak öğle yemeği yiyor.

Geri kalan zamanı mutfağınızda hazırlayabilirsiniz. Şehir içi ulaşım: İş yeriniz aynı zamanda yaşam adresinizdir. Yine de size Viyana için yerel ulaşım ücreti ödüyoruz. Üniversitede almanca kursları da ödüyoruz.

 

ETKİNLİK SIRASINDA EĞİTİM

Tabii ki ESK’nın tüm eğitimleri. Ek olarak, işiniz için ihtiyacınız olan şey.

KATILIMCI PROFİLİ

Kendini işine adamış, takım halinde ve kendi başına çalışabilen kişiler

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version