Site icon Erasmusgram

Avusturya , Viyana 5 Gün Erasmus+ Projesi

TICTAC, Erasmus+ (Gençlik) programlarına yönelik tüm Ulusal Ajanslara açık bir TC/PBA ağıdır ve uluslararası gençlik çalışmalarına katılan ve programlarını çalışmalarının stratejik gelişiminde bir araç olarak kullanmakla ilgilenen gönüllü ve profesyonel gençlik çalışanlarını ve gençlik liderlerini hedefler

 

TICTAC, farklı Avrupa ülkelerinden gençlik kuruluşlarının temsilcilerini bir araya getirerek, katılımcıların programlara katılma potansiyelini geliştirmeyi ve dolayısıyla gençlik çalışanlarının gelecekteki uluslararası hareketlilik projelerinin kalitesini artırmayı amaçlıyor.

 

TICTAC uzun vadeli stratejik planlama ve proje döngüsü üzerine kurulmuştur. TICTAC, gençlik çalışanlarının projelerinin hareketliliğinin kalitesinin iyileştirilmesine yönelik bir araç olarak yerel bir stratejik plan oluştururken, uluslararası gençlik çalışmasının tüm farklı kalite özelliklerini kapsar.

 

HEDEF KİTLE

 

AMAÇ VE HEDEFLER

TICTAC TC/PBA’nın genel amacı, bir kuruluşun uzun vadeli stratejisinde destek tedbirleri olarak ERASMUS+ (Gençlik) Programı kapsamındaki ‘Gençlik Çalışanlarının Hareketliliği’ projelerini uygulamaya yönelik katılımcıların yeterliliklerini geliştirmektir.

Özel hedefler şunlardır:

ERASMUS+ (Gençlik) Programını bir eğitim aracı olarak tanıtmak;

ERASMUS+ (Gençlik) Programını kaliteli uluslararası işbirliğine, özellikle de gençlik çalışanlarının hareketliliğine özel olarak odaklanarak keşfetmek;

ERASMUS+ (Gençlik) Programının uzun vadeli yerel strateji içindeki rolünü anlamak;

Uluslararası bir ekip içinde gençlik alanında bir ‘Gençlik Çalışanları Hareketliliği’ projesi düzenlemenin ilk adımlarını geliştirmek;

Katılımcıların Yaygın Eğitim ve Kültürlerarası Öğrenme süreçlerini planlama konusundaki yeterliliklerini geliştirmek;

Avrupa çapında ve uluslararası bir proje tasarlarken Gençlik Katılımını ve Aktif Vatandaşlığı temel unsurlar olarak teşvik etmek.

TC/PBA’da katılımcılar diğer kuruluşlarla tanışma ve tanıma fırsatına sahip olur ve bu sayede gelecekteki projeler için ortaklıklar kurma olanağına sahip olurlar.

 

Katılımcıların gelişi: 18 Mart Pazartesi, en geç akşam yemeği için. Önemli, hoş geldin gecesinde herkes burada olmalı. Programdan ayrılış:  Mart 24’ünde Pazar sabahı.

 

Detaylar ve başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version