Site icon Erasmusgram

Avusturya , Trofaiach Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

FAALİYET AÇIKLAMASI

Art Mine, Avusturya merkezli, kamu yararına ve kamu yararına hizmet eden genç, çok kültürlü bir STK’dır.

Sanatı, kültürü, kültürel çeşitliliği, kültürlerarasılığı ve kültürlerarası diyaloğu teşvik ediyoruz. Kuruluş, ulusal ve uluslararası müzisyenleri ağırlayan aylık bir konser serisi olan Tower of Songs’u (www.towerofsongs.at) başarıyla hayata geçirdi.

Aynı zamanda uluslararası sanat projesi See the Big Picture’ı (www.see-the-big-picture.com) başlatmıştır. Kültürel etkinliklerinin yanı sıra Art Mine, Gençlik Değişimleri gibi Erasmus+ hareketliliklerine ve birkaç ESC gönüllüsüne ev sahipliği yaptı ve katıldı.

Çeşitliliği ele almak, aynı zamanda kırsal alanların kalkınmasına katkıda bulunmak ve ilgili tüm gruplara katılma şansı vermek için kültürel ve eğitici projeler ve etkinlikler düzenliyoruz. Bir gönüllü, küçük ekibimize katılarak kültür merkezinin nasıl çalıştığını öğrenirken tüm etkinliklerimizde, sergilerimizde, atölyelerimizde vb. bize yardımcı olabilir.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Art Mine, gönüllünün sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için Trofaiach veya Leoben’de ortak bir dairede bir oda düzenler.

Avusturya’ya vardığınızda, varış saatinize bağlı olarak sizi Leoben’deki tren istasyonundan veya Viyana’daki havaalanından almayı teklif ediyor.

Gönüllüler, program yönergelerine göre aylık yemek yardımı ve aylık otobüs bileti alırlar. Art Mine ayrıca sosyal ve boş zaman etkinlikleri düzenlemektedir.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Gönüllü, Avusturya Ulusal Ajansı tarafından düzenlenen Varışta Eğitim ve Ara Dönem Eğitimine katılacaktır. Art Mine’de verilen Teknik Destek devam edecektir. Gönüllü, Almanca öğrenmek için Almanca kursu alabilecek ve Çevrimiçi Dil Desteğini kullanabilecektir.

 

KATILIMCI PROFİLİ

BAŞVURU: Aşağıdaki formu doldurunuz. anket doldurun: https://formfaca.de/sm/KYRT0AG8s ve özgeçmişinizi ve ön yazınızı ekleyin * aksi takdirde başvuru dikkate alınmayacaktır * veya esc@logo.at adresine gönderin * E-posta konusu: Art Mine *

PROFİL: Yurtdışına seyahat etme şansı pek olmayan uzak bölgelerden insanlara öncelik vereceğiz. Bir gönüllünün kültür ve etkinlik yönetimi, fotoğrafçılık ve grafik tasarıma özel ilgisi varsa memnun oluruz. Ayrıca küçük bir kasabada yaşamaya hazırlıklı olmalı, oysa burası doğa ve yürüyüş severler için mükemmel olacaktır.

Formu doldurmak için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version