Site icon Erasmusgram

Avusturya , St. Primus Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

AKTİVİTE AÇIKLAMASI

STK IniciativAngola, uluslararası bir ortamda çalışma, eğitim, gönüllülük ve gençlik alanında yeni beceriler kazanırken Afrika’daki ve dünyadaki insanlarla dayanışma hakkında bilgi edinme fırsatı için motive, hevesli ve açık gönüllü arıyor.

 

Küresel Güney ülkelerindeki imtiyazsız meslektaşlarınız için yeteneklerinize katkıda bulunmanız için SİZİ teşvik ediyor. Değerler tarafından yönlendiriliyor ve adil yatırımları destekliyor.

 

Sosyal ve iletişimsel yetenekler, yardıma yönelme, gençlerle çalışma deneyimi, yeni teknolojilerle (özellikle sosyal ağlar) çalışma motivasyonu ve gönüllü faaliyetler için faydalı olabilecek diğer beceriler, örn. el sanatları, tasarım, müzik, spor vb. Fırsat, 18 ila 30 yaş arasındaki tüm ilgili gönüllülere ve program ülkelerinden (Türkiye dahil) veya ortak ülkelerden birinde ikamet edenlere açıktır.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Katılımcılar Klagenfurt’ta bir öğrenci yurdunda kalacaklar: Kendi banyonuz, mutfağınız ve diğer tesislerin (örneğin çamaşırhane) paylaşıldığı bir oda alacaksınız.

 

Öğrenci yurdu, caddeye bakan bir binada yemek sunan daha büyük bir eğitim kurumunun parçasıdır – hafta boyunca öğle yemeği için kupon alacaksınız.

Hafta sonları kahvaltı, akşam yemekleri ve yemekler sizin sorumluluğunuzda olacaktır. Yemek için uygun miktarda alacaksınız. Elinizde bir bisiklet olacak. Aktivitelere göre, şehir içi otobüs için yıllık bir bilet alacaksınız.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Yerel (gönderen) kuruluşunuz tarafından sunulan hazırlık toplantısına katılacaksınız. Avusturya’da kalırken, Avusturya ulusal ajansı tarafından düzenlenen Varışta eğitim ve Ara Dönem toplantısına katılacaksınız.

Eve döndükten sonra yerel düzeyde düzenlenen başka bir toplantıya davet edileceksiniz.

 

Faaliyet süresi boyunca, her bir gönüllüye ya özel Almanca dersleri ya da çalışma süresinin bir parçası olan bir kurs sunuyoruz. Kuruluşumuz farklı konularda farklı atölye çalışmaları ve seminerler uygulamaktadır: sürdürülebilir yaşam, manevi yaşam, geri dönüşüm vb

.
KATILIMCI PROFİLİ

Faaliyetlerimize katılmaya hazır, motive ve yaratıcı gönüllü arıyor. Ayrıca, Microsoft Office hakkında temel bilgilere, sosyal ve iletişim becerilerine, yardıma yönelik oryantasyona, gençlerle çalışma deneyimine, sosyal ağlarla ve gençlere yönelik Avrupa programlarında çalışmayı sevdiğinize de inanıyoruz.

 

Gönüllü faaliyetler için faydalı olabilecek diğer beceriler, e. g. yaratıcılık, tasarım, müzik, spor… Farklılıklara açık, açık fikirli, spontane, proje türünde çalışmaya hazır, proaktif ve sorumluluk sahibi olmanızı bekliyoruz.

Proje süresi: 01/02/2023 to 31/08/2023

 

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version