Site icon Erasmusgram

Avusturya , Salzburg Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

Projenin amacı:

 

ESC – Gönüllülük Beklenen görevler: Sirk Eğitimi ve Atölye Asistanı • çocuklar ve gençler için sirk faaliyetlerinde yardım • kendi atölye bloklarının uygulanması

 

• kamp, festival ve gösteri gezileri sırasında yardım • bir MOTA – Gösteride performans sergileme Sosyal Medya • materyallerin toplanması ve sosyal medya kanallarımızda yayınlanması

 

• vakfın faaliyetlerinin belgelenmesi • raporların hazırlanması (videolar/röportajlar) Sahne Teknik Personeli • sahne, sandalyeler, senaryo kurulumu • profesyonel sahne ışıklandırmasının hazırlanması, oluşturulması, işletilmesi ve ses sistemi Günlük rutin:

 

Proje saatleri okul projeleri için sabah (normal değil) ve MOTA sirk eğitimi için öğleden sonra (normal) olacaktır. Bazen hafta sonları da proje saatleri olacaktır (atölye çalışmaları, festivaller, tiyatro provaları…)

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

 

Öğrenci yurdunda veya ortak dairede konaklama, 180 € tutarında cep harçlığı, 250 € tutarında yemek fonu, proje ve dönüş için seyahat masraflarının geri ödenmesi, şehir içi ulaşım kartı, sağlık sigortası sağlıyoruz. ,

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

AKZENTE, Salzburg’daki ESK koordinatör kuruluşu bir dil kursu sağlayacak olduğundan MOTA, ilk sirk pedagojik eğitimini, gönüllünün sanatsal projesine ilişkin mentorluk oturumlarını ve/veya proje yönetimi, tanıtım gibi sosyal becerileri geliştirmeye yönelik eğitimleri sağlayacaktır.

 

Sirk eğitimine katılmak ve farklı sirk disiplinlerindeki akranları ve profesyonel sanatçılarla bilgi alışverişinde bulunmak Ayrıca, gönüllü, Ulusal Ajans (Viyana) tarafından düzenlenen Varışta ve Ara Dönem eğitimine katılmakla yükümlüdür ve proje sonunda Youthpass Sertifikasını alır.

 

KATILIMCI PROFİLİ

 

Çocuklarla ve gençlerle etkileşimde bulunmaktan hoşlanan, çağdaş sirklere açık bir ilgisi olan bir gönüllü aranıyor.

 

Katılımcı ilgili ve yaratıcı olmalı, faaliyetler ve eylemler için yeni fikirler getirmeli, hareketten keyif almalı, iletişimsel ve esnek proje zamanları konusunda rahat olmalıdır.

 

Sirke ilişkin önceden bilgi sahibi olmak, grafik tasarım, sosyal medya veya proje yönetimine ilişkin bilgi gibi bir avantajdır ancak gerekli değildir.

 

Detaylar ve başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version