Site icon Erasmusgram

Avusturya – Salzburg şehrinde Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

Proje kapsamında yol masrafları, konaklama, yerel ulaşım desteği,  yemek, sigorta , vize  masraflarınız karşılanacaktır. Gönüllü her ay cep harçlığı alacaktır. Gönüllü, proje boyunca Almanca dil desteği  alacaktır

Proje sonunda Youthpass sertifikası verilecektir. Youthpass uluslararası geçerliliği olan bir sertifikadır

Yaş aralığı: 18-30 yaş arasında olan kişiler başvurabilir

Projeye kapsamında Türkiye’den başvurular kabul edilmektedir.

Proje nerede gerçekleştirilecektir: Salzburg, Avusturya

PROJE HAKKINDA

1999’dan beri Corner, yerel gençlerle birlikte tasarlandı ve kuruldu. Merkez, şehrin Itzling denilen kuzey bölgesinde yer almaktadır. 13-19 yaş arası gençlerin buluşma yeri ve barınağıdır. Merkezdeki gençlik çalışmasının ana konuları; cinsiyete özgü programlar, kültürü teşvik eden (etkinlikler, konserler …); gençlerin ilgi alanlarına göre farklı çalıştaylar, sorunlar için sığınma ve danışma merkezi; göçmen gençlerin entegrasyonu. Gençler için çeşitli yerler (müzik stüdyosu, spor odası, dış alan, etkinlik odası, sahne vb.) Ve aktiviteler (turnuvalar, oyunlar, açık sahneler, konserler, radyo şovları, okul desteği vb.) Sağlar.

KONAKLAMA, YİYECEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Yerel bir standart konaklama sağlanmaktadır. Ev sahibi kuruluştan aylık yemek parası alır. Yerel ulaşım, ev sahibi kuruluş tarafından sağlanır.

KATILIMCI PROFİLİ

Gönüllünün, “genel gençlik merkezi zamanlarında” geliştirilebilecek proje veya faaliyetler için kendi fikirlerini getirmesini memnuniyetle karşılıyoruz. Temel Almanca veya İngilizce ve bilgi işlem bilgisi faydalı olacaktır. Gençlerle çalışma esnekliği ve motivasyonu harika olurdu.

Başvuru nasıl yapılır?

Başvurular sadece buero@corner-salzburg.at adresine ingilizce Europass CV ve  ingilizce motivasyon mektubunuzu  E-posta adresine göndererek başvurulan projeyi belirtmesi halinde değerlendirilecektir.


Europass CV hakkında videomuzu izlemek için tıklayınız

Motivasyon mektubu ile ilgili videomuzu izlemek için tıklayınız

Europass CV ile ilgili yazımıza erişmek için tıklayınız

Motivasyon mektubu ile ilgili yazımıza erişmek için tıklayınız

Projenin resmi ilan adresine erişmek için tıklayınız

Son başvuru tarihi: 11 Haziran 2021

 

Exit mobile version