Site icon Erasmusgram

Avusturya , Salzburg Gönüllülük Projesi

FAALİYET AÇIKLAMASI

Kreativwerkstatt – Freie Schule Salzburg, idealist bir öğretmen ve veli ekibi tarafından başlatılan ve Rebecca tarafından geliştirilen kavramlara dayanan yeni bir alternatif okuldur.

Mauricio. Wild ve Maria Montessori’nin pedagojisi. Gelecek okul yılı için 6 ila 13 yaşları arasındaki yaklaşık 30 çocuğun okula devam etmesini bekliyoruz.

 

Hazırlanan ortam, Montessori materyalleri ve her sabah yaklaşık üç mevcut öğretmen tarafından sağlanan yoğun destek, birden fazla yaştan oluşan sınıflarda açık ve kendi belirlediği öğrenme süreçlerine izin verir.

Müfredat, kültürlerarası öğrenmeyi ve yabancı dil öğrenimini içerir. 07.30-13.00 saatleri arasında hizmet veren okul, çocuklara hareketli ve ilham verici bir sabah sunuyor.

Bazı faaliyetler için çocuklar ilkokul I ve II’de ve ortaokulda ayrılırlar, geri kalan zamanlarda birlikte öğrenirler ve çalışırlar.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Konaklama, bir oda veya ortak bir daire olacak veya Avusturyalı bir ailenin yanında yaşayacak.

Yemek Konusunda – Haftada bazı günler okulumuzda öğle yemeğini birlikte pişireceğiz.

Diğer günler için yemek parası verilecektir. Ulaşımla ilgili olarak, gönüllü burada bulunduğu gün boyunca Salzburg’daki toplu taşıma araçları için bir bilet alacaktır.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Gönüllülük projenizin başlangıcında bir Geliş Eğitimi ve Ara Dönem Eğitimine (zamanın ortasında) katılma fırsatı verilecektir.

KATILIMCI PROFİLİ

Çocukları seven ve onların gelişimiyle ilgilenen bir genç arıyoruz. Daha önce eğitim veya pedagojik deneyime sahip olmanız faydalı olacaktır, ancak zorunlu değildir.

Okul topluluğunun öğrenme süreçlerini gözlemleyerek arka planda kalabilirsiniz, ancak gerektiğinde kendinizi dahil etmeye de istekli olursunuz.

Motivasyonu yüksek ve yaratıcı öğretmenlerden oluşan bir ekipte çalışmaya açık ve isteklisiniz.

 

Yaratıcı konularla (müzik, dans, spor, sanat, yemek pişirme) ve ayrıca yazma, okuma ve matematikle ilgileniyorsunuz. almanca dil bilgisi önemlidir.

 

Detaylar ve başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version