Site icon Erasmusgram

Avusturya , Salzburg 26 Haftalık ESC Gönüllülük Projesi

Proje hakkında

Verein MARK für kulturelle und soziale Arbeit, Salzburg şehrinde bir kültür merkezi işleten sosyal kar amaçlı bir kuruluştur.

Çalışmalarının temel amacı gençleri ve genç yetişkinleri teşvik etmektir. Fikirler ve kavramlar için açık bir alan sağlıyor ve tüm farklı geçmişlerden ve (alt) kültürlerden insanları projelerimize katılmaya ve fikirlerini paylaşmaya teşvik ediyoruz.

MARK her türlü müziğe açıktır ve özellikle yeni gelenler için konserler ve partiler düzenler. Kendi radyo programımızı yayınlıyor, çevrimiçi bir dergi yayınlıyor ve genç yazarlar için yarışmalara ev sahipliği yapıyor.

Ayrıca, toplumu teşvik eden ve çevresel ve toplumsal konulara bilinçli bir bakış sunan farklı projelere vurgu yapılmaktadır.

 

Ayda bir kez MARK, giysi ve aksesuarların paylaşılabileceği açık bir gardıroba dönüşüyor, her hafta ilgilenen herkes için vegan yemeklerin çok uygun fiyata pişirildiği halka açık bir akşam yemeği var, bir bisiklet atölyesinde insanlar bisikletlerini kendileri tamir etmeye teşvik ediliyor (kendin yap).

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Ev sahibi kuruluş tarafından yerel standart konaklama ve yerel ulaşım sağlanmaktadır. Gönüllü, ev sahibi kuruluştan aylık olarak yemek parası alır.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Gönüllü, bir varış üzerine eğitimin yanı sıra bir ara eğitime de sahip olacaktır. Tüm masraflar karşılanır.

KATILIMCI PROFİLİ

Gönüllü, MARK ekibini çeşitli görevlerinde destekler ve farklı etkinliklerin düzenlenmesine yardımcı olur, misafirlerle (çoğunlukla gençler ve genç yetişkinler) ilgilenir, bazı organizasyonel işler ve bazı ofis işleri yapar.

Yine de MARK’ta yapılabilecek çok farklı şeyler var. Gönüllülerin kendi çıkarlarına bağlıdır. MARK, toplum üzerinde olumlu bir etki sunan kendi proje fikriniz veya sanat üretiminize açıktır.

Başvuru nasıl yapılır?

Yalnızca office@marksalzburg.at adresine e-posta yoluyla ingilizce dilinde Eurıpass CV ve motivasyon mektubu ile yapılan başvurular kabul edilmektedir.

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Başvuru için Europass CV ve Motivasyon mektubu isteniyor.

Europass CV hakkında videomuzu izlemek için tıklayınız

Motivasyon mektubu ile ilgili videomuzu izlemek için tıklayınız

Europass CV ile ilgili yazımıza erişmek için tıklayınız

Motivasyon mektubu ile ilgili yazımıza erişmek için tıklayınız

 

Exit mobile version