Site icon Erasmusgram

Avusturya , Mönichkirchen : 7 Gün Erasmus+ Projesi

Proje Hakkında

 

Sanat, bakış açılarını değiştirerek, değerleri aktararak ve uzak mesafeler ve çağlar boyunca deneyimleri aktararak toplumu şekillendirme gücüne sahiptir.

 

Sanat, özünde, çeşitli kültürlerden ve tarihsel dönemlerden bireylerin görüntüler, sesler ve anlatılar aracılığıyla bağlantı kurmasını sağlayan bir iletişim biçimi olarak hizmet eder.

 

Dünyanın her yerindeki her ülke kendine özgü ve ilişkilendirilebilir kültürel mirasa ve sanatsal ifadelere sahiptir. Kuruluşlarımızdaki gençler kendilerini ifade etmek için çeşitli sanatsal uğraşlara katılmaya ilgi duyuyorlar.

 

ARTEMIS projesinde amacımız, önyargılar ve ayrımcılıkla mücadele ederken, farklı kültürel kökenden gelen gençler arasında karşılıklı anlayış ve hoşgörüyü geliştirmektir.

 

Proje yapımız, katılımcılara AB Gençlik Hedefleri’nin vizyonunu keşfetme şansı vererek, temel olarak yaygın eğitim üzerine oluşturuldu: kapsayıcı toplumlar yaratmak ve çeşitlilik ile çok kültürlülüğün daha derin bir şekilde takdir edilmesini teşvik etmek.

 

Ek olarak katılımcılar, kültürel çeşitliliği benimsemenin önemini kendi toplumlarında daha geniş bir kitleye aktarmak için yerel bir kültürel etkinlik düzenleyecekler.

 

Bu konseptin yerel, bölgesel ve Avrupa düzeyinde yayılmasına yardımcı olmak amacıyla projenin çıktıları çevrimiçi olarak paylaşılacak.

 

Proje Hangi Tarihlerde Gerçekleşecektir?

 

20-28 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Projenin Gerçekleşeceği Yer: Avusturya, Mönichkirchen

Projenin Adı: “Art Empowers Diversity”

 

Projede yer alan her ortak kuruluştan 5 katılımcı + 1 grup liderini ağırlayacak şekilde tasarlanmış bir hareketlilik etkinliğidir

 

Proje kapsamında masraflar karşılanıyor.

 

Başvuru için tıklayınız

 

Whatsapp kanalımıza katılarak duyurulardan anında haberdar olmak için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version