Site icon Erasmusgram

Avusturya Graz : Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

FAALİYET TANIMI

 

Bilgi, katılım ve ağ oluşturma alanı sunan EggenLend ve St.Peter Toplum Merkezleri’nin sloganı “Live sustainability and strengthen neighborhood”. Bu merkezler herkesi ağırlıyor.

 

Geniş aktivite tekliflerimiz yaşam kalitesini arttırmayı, toplumdaki sosyal ağları geliştirmeyi ve sivil katılımı teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

 

Gönüllüler tarafından işletilen ücretsiz mağazanın bakımını biz üstleniyoruz; bisiklet kullanımını teşvik etmek; oyun etkinlikleri ve diğer etkinlikleri düzenlemek;

 

Gıda paylaşımı ve sıfır atık girişimlerini teşvik edin. Gönüllü, topluluk etkinlikleri düzenleyerek her iki merkezdeki ekiplere yardımcı olacak.

Farklı kökenden ve farklı kuşaklardan insanlarla iletişime geçebilecek, ücretsiz mağaza, açık kitap rafları gibi sürdürülebilirlik projelerinde aksiyon alabilecek. Açık fikirli, farklı kültürlere duyarlı ve iletişim becerisi yüksek olmasını bekliyoruz.

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

 

EggenLend bir gönüllüye öğrenci yurdunda bir oda sağlayacak.

 

Organizasyona ulaşmak için sağlanan bisikletleri kullanma veya toplu taşıma araçlarını (bilet sağlanır) kullanma imkanı bulunmaktadır. Bu yerlere otobüs veya tramvayla ulaşılabilir. Yiyecek yardımı ve cep harçlığı program esaslarına göre verilmektedir.

 

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

 

Gönüllüye en azından Avusturya Ulusal Ajansı tarafından düzenlenen Varışta Eğitim ve Ara Eğitim verilecektir. Gönüllünün Almanca kursuna katılma olanağı olacaktır. Deneyimli meslektaşlarımız tarafından sürekli destek sağlanacaktır.

 

KATILIMCI PROFİLİ

Europass CV’nizi ve motivasyon mektubunuzu ingilizce veya almanca olarak ekleyin;

Belgeleri yükleyemiyorsanız, lütfen bunları “EggenLend” konusuyla esc@logo.at adresine gönderin.

Not: Proje 1 Haziran 2024’te başlıyor

 

Daha fazla bilgi ve başvuru için tıklayınız

 

Profil: Farklı geçmişlerden ve nesillerden insanlarla çalışabilen, sürdürülebilirlik projelerini destekleyen ve etkinlikler düzenleyebilen olgun ve hevesli bir gönüllü. Kültürlerarası açıklık şarttır, Almanca ve diğer dilleri temel düzeyde bilmek bir avantajdır.

 

Whatsapp kanalımıza katılarak duyurulardan anında haberdar olmak için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version