Site icon Erasmusgram

Avusturya 7 Gün Erasmus+ Projesi

PROJE HAKKINDA

‘Promoting Diversity and Tolerance Through Media and Information Literacy’ projesi, sosyal dışlanma ve ayrımcılıkla mücadele etmek için genç çalışanları medya okuryazarlığı becerileriyle donatarak kapsayıcı büyümeyi teşvik etmeyi amaçlıyor.

Bu toplumsal meselelere ilişkin anlayışlarını derinleştirmeyi ve bu tür konulara ışık tutan medya araçlarıyla uygulamalı deneyim sunmayı amaçlıyor.

 

Birincil hedef, gençlik çalışanlarının yapıcı diyalogları teşvik etme ve genç bireyleri dahil etme becerilerini geliştirerek sosyal içermeyi artırmaktır.

HEDEFLER

Hedefler, katılımcıların medyaya eleştirel yaklaşımını artırmak, sosyal dışlanma ve ayrımcılık konusundaki anlayışlarını derinleştirmek, ilgili faaliyetlerin kalitesini artırmak,

Kapsayıcı toplumlar oluşturmaya gençlerin aktif katılımını teşvik etmek ve bu alandaki en iyi uygulamaları paylaşmak arasında değişir.

Ek olarak, Erasmus+ Programı hakkındaki bilgilerini genişletmeyi, yeni proje fikirlerini ve gelecekteki işbirliği fırsatlarını ateşlemeyi hedefliyor.

KATILIMCI PROFİLLERİ

18 yaşındaki ve katılımcı ülkelerde ikamet eden kişiler

Konuya yoğun ilgi.

Uluslararası bir ortamda (iletişim, ekip çalışması, problem çözme, çatışma yönetimi, kolaylaştırma ve sunum) kişisel ve mesleki yeterliliklerinin geliştirilmesi üzerinde çalışmak için motive olmuş;

 

Erasmus+ projesinde yer almak, uluslararası bir ekipte çalışmak ve takip sürecinde deneyimlerini paylaşmak için motive olmuş;

Başarılı proje uygulamasına katkıda bulunmak için karma kültürlerarası bir öğrenme ortamında çalışmaya hazır;

 

FİNANSAL BİLGİLER:

Konaklama ve yemek, Erasmus+ programı tarafından %100 karşılanmaktadır. Katılımcılar, Avusturya’nın Rettenegg şehrinde konaklayacaktır

Retteneg, Viyana ve Graz’dan bir buçuk saat uzaklıkta bulunan, dağlarla ve tipik Avusturya mimarisiyle çevrili küçük bir kasabadır. Tesis öncelikle çocuk ve gençlere yönelik olmak üzere okullara, derneklere, kuruluşlara ve özel kişilere kiralanmaktadır. Mekan geniş, harika bir açık alan ve doğa ile.

 

Her odada özel tuvalet ve duş bulunmaktadır. Ortak bir çalışma alanı, yemek alanı, oyun odası, profesyonel mutfak ve masa oyunları köşesi bulunmaktadır.

 

Detaylar ve başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version