Site icon Erasmusgram

Avusturya 46 Hafta Gönüllülük Projesi

Proje kapsamında seyahat masrafları, konaklama, yemek, vize , sigorta masrafları karşılanıyor. Gönüllü her ay cep harçlığı alacaktır. Almanca dil desteği verilecektir.

Proje Avusturya’nın Graz şehrinde gerçekleşecektir.

PROJE HAKKINDA

LOGO, gençlerin yaşamlarını zenginleştirmeyi ve onlara iş, boş zaman, eğitim, sağlık ve uluslararası projeler hakkında çeşitli bilgiler sağlamayı amaçlayan bir Gençlik Bilgilendirme Hizmetidir. Gönüllü, bir ekibi farklı seviyelerde destekleme olanağına sahiptir. GENÇLİK BİLGİLENDİRME ÇALIŞMALARI ALANINDA DESTEK:

– Gençlik bilgilendirme çalışmasının temel görevlerini ve zorluklarını öğrenin – Gençler, çoğaltıcılar, her türden ortaklar gibi Gençlik Bilgilendirme Hizmetinin hedef kitlesini tanımak – Tanımak için bilgi okuryazarlığı, sorgulamaların nasıl yapılacağı, gençler için ilgili bilgilerin nasıl düzenleneceği ve tasarlanacağı gibi gençlik bilgilendirme çalışmasının çalışma yöntemleriyle, gençlik danışmanlığında fikir vererek MEDYA İLİŞKİSİ ALANINDA DESTEK:

– Gönüllü, destekleyici medya materyalleri yaratmak. Bu, fotoğraflar, filmler, makaleler, posterler, broşürler, eşantiyonlar, web sitesi ve hatta Sosyal Medya Kanallarını içerebilir.

KONAKLAMA, YİYECEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Gönüllü için tek kişilik oda sağlanacaktır. Graz bir bisiklet şehridir. Gönüllüye ilkbahar, yaz ve sonbaharın başlarında bisiklet ve sonbahar sonu ve kış aylarında toplu taşıma için aylık bilet verilecektir. Bir gönüllüye kendi kendine tedarik için aylık 250 Euro ve cep harçlığı için 150 Euro / ay verilir.

ETKİNLİK SIRASINDA EĞİTİM

Gönüllü, Avusturya Ulusal Ajansı tarafından düzenlenen Varışta Eğitim ve Ara Dönem Eğitimine katılacaktır. LOGO Gençlik Bilgilendirme Hizmetinde sağlanan Teknik Destek devam edecek. Gönüllü, Almanca öğrenmek için Almanca kursu alabilecek ve Çevrimiçi Dil Desteği’ni kullanabilecektir.

KATILIMCI PROFİLİ

BAŞVURU:  Euinfo@logo.at adresine İngilizce veya Almanca  Europass Cv ve motivasyon mektubu gönderin

Başvuru yaparken  ingilizce europass cv ve motivasyon mektubu istenmektedir.

Europass CV hakkında videomuzu izlemek için tıklayınız

Motivasyon mektubu ile ilgili videomuzu izlemek için tıklayınız

Europass CV ile ilgili yazımıza erişmek için tıklayınız

Motivasyon mektubu ile ilgili yazımıza erişmek için tıklayınız

* E-posta konu ismine ne yazacaksınız : LOGO

* Anket doldurmanız gerekir: https://tinyurl.com/ESCinLOGO2021 * aksi takdirde başvuru dikkate alınmayacaktır *

PROFİL: ilgilenen sosyal medyada ve gençler için iletişim araçlarında; Grafik Tasarım, Fotoğraf, Video yapımı ve Sosyal Medya Tasarımı becerilerindeki bazı deneyimler memnuniyetle karşılanmaktadır; ekibe bilgi materyalleri oluşturmada yardımcı olmak için motive olmuş; yaratıcı, güvenilir ve gençler için yeni projeler geliştirmeye istekli. BİLGİ: www.logo.at/hosting

Projenin resmi ilanına erişmek için tıklayınız

Exit mobile version