Site icon Erasmusgram

Avustralya Deakin Üniversitesi Bursu 2021

2021 Avustralya Deakin Üniversitesi Bursu

2021 Avustralya Deakin Üniversitesi bursu yenilikçi ve üstün kalitesi ile Avustralya’da en iyi on üniversite arasına girmeye hak kazanmıştır.

2021 Avustralya Deakin Üniversitesi bursu, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine Avustralya’da eğitim görmek için büyük bir fırsat verilmiştir.

Akademik başarı gösteren öğrencilere Deakin Üniversitesi eğitim ve araştırmanın özünü belirlemek için yerli ve uluslararası lisansüstü öğrencilere tamamen Avustralya hükümeti destekli burs verilmektedir ve lisansüstü araştırma bursları sunmaktadır.

Deakin Üniversitesi bir devlet üniversitesidir. Genellikle çoğu kurslar ve çalışma alanlarında burslar geçerli olmaktadır. Profesyonel anlamda çalışmak ve iyi bir deneyim kazanmak istiyorsanız Deakin Üniversitesine başvuruda bulunabilirsiniz.

Bu üniversite yükseköğrenim kalitesi ve akademik itibarı ile bilinmekle birlikte Avustralya’nın en iyi üniversitelerinden biri olarak yerini almıştır.  Yıl boyu başvurular açık olduğu için istediğiniz zaman başvuru yapma hakkına sahipsiniz. 

Avustralya Deakin Üniversitesi Bursu Avantajları 

Avustralya Deakin Üniversitesinde bulunan öğrenci danışanları sayesinde uluslararası öğrencilere danışmanlık etmek, destek vermek için her zaman yardım etmek için hazırlardır.

ISA’lar kendi ülkeleri harici yerde okudukları için başka ülkelerin kültürlerini ve çeşitli tecrübeler edinmişlerdir.  Bu sayede nasıl yardım edeceklerini çok iyi bilirler. Şimdi Avustralya Deakin Üniversitesi bursu avantajlarına bakalım:

Deakin Üniversitesinden mezun olduğunuz da diplomalar sizin için bir işe hazır olduğunuz anlamını taşımaktadır.

Okul güçlü araştırma ve deneyime bağlıdır.

Uzak mesafeli eğitimde dahi çok iyi olduğu kadar ülkenin en büyük eğitim ve iş eğitimi sağlayıcısıdır.

Deakin üniversitesi diploması tüm dünya da ve diğer üniversiteler arasında tanınmaktadır.

Üniversiteye girmeden önce İngiliz dii enstitüsü programına katılmak.

Pek çok alanda staj yapma hakkına sahip olmak 

Burslu olan öğrencilere öğrenim ücreti muafiyeti

Yer değiştirme ödeneği olarak öğrencilere 500- 1500 dolar arası değiştirme ödeneği

Uluslararası öğrenciler için sağlık sigortası bulunmaktadır.

27.596 – 28.092 dolar arası yıllık burslar verilmektedir. Bu gibi imkânlar da Deakin Üniversitesinin ne kadar avantajlı olduğunu göstermektedir. 

Avusturalya Deakin Üniversitesi İçin Gerekli Belgeler

Deakın üniversitesinde okumaya karar verdiniz ya da burslu okumak için hak kazandınız. Peki, bu aşamadan sonra ne yapmanız gerekmektedir.

Avustralya Deakın Üniversitesi için gerekli belgeler şunlardır:

ilgili beyanını açıklayan bir mektup, program için sizden ne isteniliyorsa gerekli belgeler ve resmi başvuru yapmanız gerekmektedir.

Başvurunuz kabul edildiğinde Deakin üniversitesine ilk defa geldiğiniz de havaalanın da sizi resepsiyon memuru tarafından ücretsiz olarak karşılanırsınız. Buradan kampüse ya da konaklama alnına gidebilirsiniz.

Resepsiyon memurları ise genellikle son sınıf öğrencilerdir. Daha sonra kayıt ve oryantasyon programı yürütülür. Bu programda işlediklerinizin bir kısmı derslerinize kayıt olarak geçmektedir. 

Deakin Üniversitesi Bursu Fakülteleri ve Kriterleri 

Üniversitelerin fakültelerinde okurken tamamen ücretsiz finanse edilmiş şekilde okursunuz. Geleceğinizi şekillendirmek için ve bu üniversitede burslu okumak için hemen başvuru yapabilirsiniz.

Deakın Üniversitesi bursu fakülteleri ve kriterleri:

Üniversitenin bazı kriterleri bulunmaktadır. Hem yerli hem de yabancı öğrenciler başvuru yapabilir. Deakın Üniversitesin de HDR eğiti kursuna kayıtlı olmalıdır.

Öğrenci başka burs ya da ödül almaması gerekmektedir. Bu gibi kriterlere uyumlu olduğunuz sürece başvuru da bulunabilirsiniz.

Deakın Üniversitesi Burslu Öğrencilere Destek  

Üniversite tüm uluslararası öğrencilerine üniversite dönemleri boyunca yardımda bulunacaklarına söz vermişlerdir. Bu hizmetlerin için Avustralya’ya adın atmalarından sonra başlamaktadır.

Havaalanı resepsiyonları, oryantasyon programları, öğrenci danışmanları gibi birçok hizmetleri bir arada vermektedir.

Deakın Üniversitesi burslu öğrencilere destek için akademik personel tarafından eğitim göreceksiniz ve kampüsler arası güncel bilgisayarlar, laboratuvarlar, kütüphaneler gibi mükemmel tesislerden yaralanma fırsatı bulabilirsiniz. 

Deakın Üniversitesi hem öğrenci olduğunuz süre zarfında hem de mezuniyet sonrası çalışma hayatınıza geçişiniz için bütün yardımları göstermektedir. Üniversite özgeçmiş hazırlama da iş bulmada ve mülakat tekniklerini öğrenmede yardımcı olunmaktadır.

Öğrencilik zamanlarında ise dini hizmetler ve tesisler, engelli adaylar için engelli desteği, tecrübeli danışanlar ile üniversite öğrencilerin her zaman yanında olmuştur. Bu üniversite okumak ve bu fırsatlardan yararlanmak için başvuru tarihini kaçırmayın.

Deakin üniversitesi fakültelerine 31 Temmuz 2021 yılına kadar başvuru yapabilirsiniz.

Resmi web sitesine erişmek ve başvuru yapmak için tıklayınız

Exit mobile version