Site icon Erasmusgram

Avrupa’da En Popüler 10 En Ucuz Havayolu Şirketi

1- Ryanair

Avrupa’da ucuz bilet denilince akla gelen ilk havayolu şirketi Ryanair oluyor.  Avrupa demek az olur, Dünyanın en ucuz havayolu firmasıdır. 1 Euro kampanyalarına rastlayabileceğiniz Ryanair ile bagajsız çok uyguna uçabilirsiniz.

Türkiye’den Dalaman noktasında uçuşları olan Ryanair ile dünyanın her tarafına uçma fırsatına sahipsiniz.

2- Easyjet

İngiltere firması olan Easyjet ile 10 Euro civarında bir çok ülkeye ucuz bilet alabilirsiniz. Ryanair ile benzerlik gösteren bu firma ile ucuz bilet bulma fırsatı yakalayabilirsiniz.

 

3- Wizzair

Macaristan firması olan Wizzair ile Türkiye uçuşu malesef bulamayabilirsiniz. Fakat Avrupa’da özellikle Barselona, Roma ve Paris gibi popüler şehirlerden, Prag ve Budapeşte gibi gezilmesi gereken şehirlere birçok uçuş yakalayabilirsiniz. Doğu Avrupa ziyaretiniz için güzel bir seçenek olacaktır.

Fiyatlar genel olarak uygun.

4- Corendon

Belçika ve Hollanda gibi ülkelere (Einhoven, Amsterdam, Rotterdam, Brüksel) çok fazla uçuşları mevcuttur. Fiyatları da uygundur.

5- Germanwings (Eurowings)

Lufthansa’nın  sahip olduğu firmalardan birisidir. Avrupa’da çok fazla ülkeye ucuz uçuran bir firmadır.

6- Transavia

Hollanda firması olan Transavia ile yalnızca Avrupa’ya değil, Fas , Dubai, İsrail gibi ülkelere de uçma fırsatınız olacaktır. abiliyorsunuz.

7- Norwegian Air Shuttle

Norveç merkezli Norwegian 163 noktaya  uçuyor. İskandinav ülkelerinde pahalı fakat diğer seçenekleri gayet uygun

8- Tuifly

Avrupa’nın en büyük turizm firmalarından TUI’nin havayolu şirketidir. Özellikle Almanya’ya bir çok ekonomik uçuş yapmaktadır.

9- Vueling

İspanyol merkezli olan Vueling, bagajı kapsayacak şekilde uçuşları mevcuttur. Ucuz olarak değerlendirebileceğimiz bu firmayı not edebilirsiniz.

10- Meridiana

İtalya merkezli olan Meridiana havayolu şirketi Milan-Napoli gibi şehirlere çok fazla sefer yapıyor. Tek yön fiyatları gayet uygundur. 25-30 Euro fiyat aralığında biletler bulabilirsiniz.

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

 

Exit mobile version