Site icon Erasmusgram

Avrupa Komisyonu 2021 Youth4Region Eğitim Programı – Tüm Masraflar Karşılanıyor

Avrupa Komisyonu Tarafından Gençlik 4 Bölge Eğitim Programı 2021 

Gençlik 4 bölgesi eğitim programı 2021 için başvurular başladı. Bu Avrupa komisyonu tarafından gerçekleştiriliyor. 

Avrupa komisyonu tarafından gençlik 4 bölge eğitim programı 2021 başlıyor. Gazetecilik eğitimi alan genç ve öğrenciler, yetenekli ve hevesli gazeteciler AB ülkelerinde oynadığı rolü ile Avrupa komisyonu eğitim programı olarak biliniyor.

Genç ve öğrenci gazeteciler ülkelerinde tanınmış gazetecilerden mentorluk ve eğitim alacaktır. Aynı zamanda ünlü gazeteciler ile çalışma fırsatı da sunulacaktır.

Bu programa katılan kişiler Avrupa Komisyonu’nun diğer üye ülkelerinde bulunan basın gezilerine bir gazeteci olarak katılabilecekler. Bu yüzden seyahat ve konaklama masraflarını düşünmenize gerek olmayacağını da belirtmek isteriz.

Tüm ücretleri Avrupa komisyonu karşılayacaktır. Bu programa Avrupa Birliği veya komşu ülke vatandaşları katılacaktır. Bu programın hem avantajları hem de faydaları oldukça fazladır.

Bu programa son başvuru tarihi 12 Temmuz 2021 yılı olarak duyurulmuştur. Sizden istenilen koşulları sağladığınız taktirde bu programa katılmak için uygun kabul edileceksiniz. 

Gençlik 4 Bölgesi Eğitim Programı Hakkında Detaylı Bilgiler

Ülke: Belçika

Finansal kapsam: Tamamen

Finanse edilen Brüksel

Son tarih: 12 Temmuz 2021 

Sizler de OC topluluğuna katılabilirsiniz. Gençlik liderine katılarak geleceğinizi şekillendirebilirsiniz. Programa katılmak için buraya tıklayabilirsiniz. Aynı zamanda bizleri Instagram hesabımızdan takip ederek gelişmeleri anlık öğrenebilirsiniz. 

Gençlik 4 bölgesi eğitim programlarına ilgi oldukça fazla görünüyor. Bu programa kabul edilebilmek için profesyonel bir destek almanız şarttır. Bunun için bizimle vakit kaybetmeden iletişime geçebilirsiniz. 

Uygunluk Kriterleri

Gençlik 4 bölge eğitim programına başvuru yapabilmeniz için aşağıda yer alan kriterleri sağlamanız gerekmektedir. Bu kriterler sağlanmadığı taktirde başvurunuz kabul edilmeyecektir.

Gençlik 4 bölge eğitim programı kriterlerini aşağıda listeledik. Eğer bu programa katılmak istiyorsanız kriterleri yerine getirmeniz şarttır. Aksi taktirde programa kabul edilemezsiniz. Peki, Gençlik 4 bölge eğitim programı başvuru koşulları nelerdir?

Başvuru adaylarının gazetecilik bölümünü okuyor olması ya da 2 yıllık tecrübeye sahip olması gerekiyor.

Başvuru adayları ülkelerinde AB bölgesel politikasının faaliyetleri ile ilgilenmesi gerekiyor.

10 Ekim ile 15 Ekim 2021 tarihleri arasında olunmalıdır.

Başvuru adaylarının 18 ile 30 yaş arasında olması gerekiyor.

Başvuru adaylarının Avrupa Birliği ya da komşu ülke vatandaşı olması gerekiyor.

Gençlik 4 bölge eğitim programı için yukarıda yer alan koşulları sağlamanız şarttır. Son başvuru tarihine kadar gerekli koşulları sağlayarak başvuru yapmalısınız.

Bu programa uygunluk kriterleriniz Avrupa konseyi tarafından incelenmektedir. Bu süreçte profesyonel bir hizmet alarak programa seçilme şansınızı artırabilirsiniz. 

Faydaları Nelerdir?

Gençlik 4 bölge eğitim programı için başvuru yapacak kişiler programın faydalarını merak ediyor. Öncelikle belirtmek isteriz ki bu programdan faydalanmak için son başvuru tarihinden önce başvurunuzu oluşturmuş olmanız gerekiyor.

Aynı zamanda sizlerden istenilen kriterleri sağlamanız ve kusursuz bir şekilde programa başvuru yapmanız gerekiyor. Program süresi oyunca konaklama vb. şeyler için ücret ödemeyeceksiniz.

Bu da sizin için büyük bir fırsat niteliğindedir. Aşağıda programın belli başlı faydaları yer alıyor. Sizler de bu programa katılarak en uygun fiyatlar da eğitim imkan elde edebilirsiniz. 

Yol ve konaklama masraflarınız karşılanacaktır.

Ünlü gazetecilerden mentorluk ve eğitim alacaksınız.

Avrupa komisyonu’nun üye olan ülkeler ile yaptığı basın gezileri faydaları arasında yer alıyor.

Başvuru Süreci Hakkında Bilgi

Öncelikle başvuru süreci çevrimiçi olarak belirlenmiştir. Adayların son başvuru tarihinden önce başvuru yapmaları gerekmektedir. Program başvuru sonuçlar 9 Ağustos 2021 tarihinde açıklanacaktır.

Sizler de profesyonel hizmetlerimizden yararlanarak programa kabul edilme şansınızı artırabilirsiniz. Sizler profesyonel bir şekilde hizmet sunma garantisi veriyoruz.

İletişim adreslerimizden bizlere dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Gençlik 4 bölge eğitim programı son başvurunuzu 12 Temmuz 2021 tarihine kadar yapmanız gerekiyor.

Programa katılmanız için yukarıda belirtmiş olduğumuz kriterlere uygunluğunuz son derece önemlidir. Avrupa Komisyonu’nun belirlediği tüm koşulları sağlıyorsanız başvuru yapmalısınız.

Dilerseniz programa başvuru hizmetlerimizden profesyonel bir şekilde yararlanabilirsiniz. Bu programa katılacak adaylar Avrupa komisyonu’nun ve diğer üye ülkelerinde içerisinde bulunduğu basın gezilerine bir gazeteci olarak katılabilecekler.

Bu oldukça büyük bir avantajdır. Dilerseniz iletişim adreslerinizden bizlere ulaşarak program hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Başvuru için tıklayınız

Exit mobile version