Site icon Erasmusgram

Avrupa’da En Rahat Hangi Havalimanında Uyunur?

Helsinki Havalimanı (Finlandiya)

Dünyanın En İyi Havalimanları listesinde de yerini alan  Helsinki Havalimanı’nda gezginlerin seveceği çok şey var: çok sayıda oturma yeri, ücra uyku noktaları, modern yemek mekanları, ücretsiz uyku bölmeleri ve genel olarak sakin bir ortam.

Amsterdam Schiphol Havalimanı ( Hollanda)

Bol oturma alanları, hızlı güvenlik hatları ve benzersiz ürünler satan mağazaları havalimanın artıları, eksisi ise kalabalık olması. Erken gidin ve yerinizi ayırtın.

Bergen Havaalanı (Norveç)

Norveç konaklamanın en pahalı olduğu ülkelerin başında gelmektedir. Seyahat ediyor ve paranızı konaklamaya vermek istemiyorsanız Bergen havaalanında keyifli bir uyku geçirebilirsiniz. Havaalanı kalabalık değil bu yüzden rahatsız olmadan rahatça uyuyabilirsiniz. Ayrıca Oslo Gardermoen Havalimanını da bu listeye ekleyebiliriz.

 

Münih  Havalimanı (Almanya)

Münih Havalimanı, 2019 senesinde Dünyanın En İyi Havalimanları listesinde yerisini almasında havalimanın sunduğu olanaklar önemli yer ediniyor.  Festival için Münih’teyseniz ve  geceyi havalimanında geçirmeyi düşünüyorsanız Münih havaalanı temizliği, iyi uyku noktaları ile öne çıkıyor.

 

Zürih Havalimanı (İsviçre)

Prag-Václav Havel Havalimanı (Çekya)

Porto Francisco de Sá Carneiro Havaalanı (Portekiz)

Sakinliği ve üst katının geniş ve çok fazla alanın olması uyumak için yeterli. Kalabalık da değil ve geceyi geçirmek için rahat bir yer diyebiliriz.

Brüksel Havalimanı

Brüksel havalimanında uyku konusunda rahat edeceğiniz yerlerin başında geliyor. Her katında yer alan bekleme salonları  mevcut. Giriş kattaki soğuk o yüzden diğer katları tercih edebilirsiniz. Cazip noktası ise koltuklarıdır. Kaldırılabilen koltukları yaklaştırarak kolaylıkla uzanabilirsiniz. Cam ile kaplı ve manzaranın tadını çıkarabilirsiniz

Shannon Havaalanı (İrlanda)

Atina Elefterios Venizelos Uluslararası Havalimanı (Yunanistan)

Viyana Uluslararası Havalimanı (Avusturya)

Kopenhag Havalimanı (Danimarka)

Geniş ve oldukça konforlu bir alana sahip olan bu havalimanına erkenden gitmenizi tavsiye ederiz. Çünkü gate’e gidene kadarki yol uçağı kaçırmanıza sebebiyet verebilir. Gece ise uyumak için ideal yerlerden birisidir.

Varşova Chopin Havalimanı (Polonya)

Madrid Barajas Uluslararası Havalimanı ( İspanya)

Madrid havalimanı gayet rahat ve evinizin tekli koltuklarınızı anımsatır. Sakin bir yer değil ama diğer havalimanlarına kıyasla daha iyidir.

İstanbul Havaalanı (Türkiye)

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

 

Whatsapp kanalımıza katılarak duyurulardan anında haberdar olmak için tıklayınız

Exit mobile version