Site icon Erasmusgram

ARİZONA STATE ÜNİVERSİTESİ’NDEN ÜCRETSİZ İNGİLİZCE ÖĞRETME DERSİ!

ARİZONA STATE ÜNİVERSİTESİ’NDEN İNGİLİZCE ÖĞRETME DERSİ!

Öğrencileriniz ve kendiniz için yeni dinleme konuşma ve telaffuz stratejileri öğrenmek için hemen ücretsiz kayıt olun!

Kurs hakkında ön bilgi;

Bu derste, paralellik, performans değişkenleri, indirgenmiş ve bölgesel formlar ve farklı sözlü söylem türleri gibi dinleme ve konuşma öğretme ve öğrenme becerileriyle karşılaşacaksınız Ardından, öğrencileriniz ve kendiniz için dinleme ve konuşma edinmeyi nasıl kolaylaştıracağınızı öğreneceksiniz. Ders ayrıca, dinleme ve konuşma sınıflarına telaffuz eklemek için güçlü bir fırsat sunuyor ve telaffuz etkinliklerini birleştirmek için stratejiler sunuyor.

Bu kursu tamamlamak, aşağıdaki programlardan herhangi birinde öğrenmenize sayılır:
*Arizona Eyalet Üniversitesi TESOL Profesyonel Sertifikası
*TESOL Sertifikası,

Bölüm 2: Şimdi İngilizce Öğretin.

– -Öğrenci Kariyer Sonuçları–

Kursa katılanların  % 35 :Bu kursları tamamladıktan sonra yeni bir kariyer başlattı
Kursa Katılanların % 42 : bu kurstan somut bir kariyer avantajı elde etti
Kursa katılanların % 30: ücret artışı veya promosyonu var.

Kurs yaklaşık 18 saat sürüyor dersler 6 haftaya bölünmüş durumda.

Dersler quiz ve video içerikleri ile daha etkili hale getirilmiş şekildedir.

Ders işleyişi ve içerikler:

1. Hafta – dinleme becerisinin temel ilkeleri:

Dinlemenin Temel İlkeleri Bu modülde, dinlemeyi dil öğrenenler için zor bir iş haline getiren özellikler de dahil olmak üzere, öğrenciler dinlemenin bazı temel öğelerine tanıtılmaktadır. Öğrenciler ayrıca temel dinleme stratejileri ile tanıştırılır.

2. Hafta- dinleme stratejileri : 

Bu modülde, öğrenciler dinlemeyi basitleştirmek ve listeleme becerilerini geliştirme kontrolünü ele almak için kullanabilecekleri stratejilere tanıtılır. Öğrenciler ayrıca, öğretmenlerin ikinci dil dinlemelerini öğrencileri için daha kolay hale getirmek için kullanabileceği stratejilere tanıtırlar

3. Hafta- konuşma becerisinin temel ilkeleri: 

Bu modülde, öğrenciler ikinci dil öğrenicileri için konuşmayı zorlaştıran çeşitli bilişsel, sosyal ve duygusal taleplere tanıtılmaktadır. Öğretmenlerin konuşma eğitimi verirken karşılaştıkları mücadeleler de tartışılmaktadır.

4. Hafta- konuşma stratejileri: 

Bu modülde, öğrenciler dil öğrenenlerin kendi öğrenmelerini kontrol altına almasına yardımcı olmak için konuşma stratejileri ile tanıştırılmaktadır. Ayrıca, öğrenciler ayrıca öğretmenlerin derslerinde kullanabileceği konuşma stratejileri olarak da kullanılmaktadır.

5. Hafta- telaffuz becerisinin temel ilkeleri:

 Bu modülde, öğrencilere telaffuzu bir dinleme ve konuşma sınıfına nasıl entegre edeceklerini düşünme fırsatı verilir. Öğrenciler, telaffuz engelleri, telaffuz öğretme stratejileri ve diğer öğretim stratejilerinin nasıl geri dönüştürüleceği ve telaffuz öğretimine nasıl uygulanacağı konusunda bilgilendirilir.

6. Hafta- telaffuz stratejileri: 

Öğrenciler ders materyali hakkında bilgi sahibi olduklarını doğrulamak için son inceleme videosunu izlerler. Ardından, son kontrol noktası testine ve emsal inceleme atamasına geçeceklerdir.

Ücretsiz Kaydolmak için Tıklayınız

Exit mobile version