Site icon Erasmusgram

Amerika , UPG Liderlik Programı 2023

UPG Liderlik Programı, ABD’de 2023 yılında başlatılmıştır. 2019’da başlatılan UPG Sürdürülebilirlik Liderliği programı, dünya genelinden genç liderlere pozitif vatandaş liderliği için eğitim vermektedir.

UPG, 2021 yılında 100’den fazla ülkeden 500’den fazla yeni UPG Sürdürülebilirlik Liderini onaylamıştır.

 

Bu liderlerden 60’ı, ABD’deki bir adada bulunan Hurricane Island Bilim ve Liderlik Merkezi’nde ÜCRETSİZ olarak 1 haftalık bir deneyim yaşayacaklardır. UPG Sürdürülebilirlik Liderliği programı, sürdürülebilirlik konusunda pozitif vatandaş liderliğine inanan Ortakların destekleri sayesinde gençlere ÜCRETSİZ olarak sunulmaktadır.

 

UPG 2023 United People Global Liderlik Programı Uygunluk Kriterleri:

UPG’ye başvuranlar 18-35 yaş arasında olmalıdır ve adaylar herhangi bir ülkeden olabilir.
UPG başvuruları dünya çapında kabul edilmektedir.

 

Başvuru sahipleri, sürdürülebilir bir değişiklik yapmaya motive olmalıdır.

Bu liderlik programı, tamamen finanse edilen bir program olup, ABD Hurricane Island Bilim ve Liderlik Merkezi’nde bir hafta boyunca gerçekleştirilecektir.

500 başvuru arasından toplamda 60 katılımcı seçilecektir.

Programı tamamlayan her katılımcıya bir sertifika verilecektir ve bu katılımcılar, Üstün Başarılar Topluluğu’nun ömür boyu üyeleri olacaklardır.

UPG Sürdürülebilirlik Liderliği, bireyleri ve kuruluşları sürdürülebilir bir değişim yapmaya teşvik eden bir girişimdir. Bu hareket, toplumun her seviyesindeki bireyleri pozitif eyleme yönlendirerek hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olur.

 

UPG, başkalarının harekete geçmesini beklemek yerine elimizdeki kaynakları kullanarak neler yapabileceğimize odaklanan bir hareketin ilhamını taşır. Bu, herkesin dünyayı daha sürdürülebilir bir yer haline getirmeye katkı sağlayabileceği fikrini destekleyen bir harekettir.

United People Global, sürdürülebilirlik kadar, eğitim, sağlık, istihdam, cinsiyet eşitliği, sürdürülebilir tüketim ve üretim gibi toplumun merkezinde yer alan konulara da odaklanmaktadır.

 

UPG, bu konuda rehber olarak Birleşmiş Milletler’in Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri (SDG’ler) ni kullanmaktadır.

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version