Site icon Erasmusgram

Almanya’da Almanca Dil Eğitimi için En Popüler 10 Dil Okulu

Almanya’da Almanca Dil Eğitimi için En Popüler 10 Dil Okulu

Almanya’nın en popüler dil okullarından Almanca dil eğitimi alabilirsiniz. Dünya’nın en çok konuşulan dilleri arasında yer alan Almanca’ya ilgi git gide artıyor

 

1. Humboldt Institut Dil Okulu

Humboldt Institut dil okulu 1977 yılında kurulmuştur. Almanca dil eğitimi veren köklü okullardan biridir. 40 yılı aşkın tecrübesi, okulum sunduğu imkanlar, ders sonrası yapılan faaliyetler ve okulum bulunduğu konum son derece kalitelidir. Humboldt Institut Almanca dil okulu’nun 17 şubesi bulunuyor. Aynı zamanda dil eğitimi kurs ve paket olarak da sunuyor.

2. Carl Duisberg Centren Dil Okulu

Almanca dil eğitimi yüksek kalitede veren bir okuldur. Carl Duisberg Centren Almanca dil okulu’nun Köln, Münih, Berlin ve Radolfzell kentlerinde birer şubesi bulunuyor. Okul da dil eğitimi standartların üzerindedir. Küçük çocuklar için yaz kursları, yetişkin bireyler için dil kursları ayrı ayrı veriliyor. Ayrıca Carl Duisberg Centren dil okulu öğrencilerine aile yanında konaklama, öğrenci yurdunda konaklama ve öğrenci evlerinde konaklama gibi pek çok imkanı sunuyor.

3.DID – Deutsch in Deutschland Dil Okulu

DID – Deutsch in Deutschland okulunda yazları çocuklar için Almanca kurslar oluyor. Dönem içerisinde kurs yetişkin bireylere de Almanca dil eğitimini veriyor. Almanya’nın pek çok kentinde şubesi olan geniş çaplı bir dil okuludur. Almanya’nın Frankfurt, Berlin, Münih ve Hamburg gibi kentlerinde yetişkin öğrenciler için Almanca dil eğitimi veriliyor. Aynı zamanda okul, 16 farklı lokasyonda küçük çocuklar için dil kampı hizmeti sunuyor.

4. GLS – German Language School Dil Okulu

Almanya’nın en iyi Almanca dil eğitimi veren okullarından biri olan GLS – German Language School, sıra dışı bir eğitim hizmeti sunuyor. Okuş içerisinde 2 tane otel bulunuyor. Aynı zamanda kampüsünde bulunan büyük olimpik havuz öğrencilerin rahatlaması için büyük bir avantajdır.  Bunun yanı sıra GLS – German Language School dil okulu Almanca kurs hizmeti de sunuyor. Okul da eğitimin yanı sıra gezi türü aktiviteler de düzenleniyor. Böylece öğrencilerin Almanca’yı benimsemesi ve daha hızlı bir şekilde öğrenmesi amaçlanıyor.

 

5. Sprachcaffe Languages Plus Dil Okulu

Sprachcaffe Languages Plus Almanca dil okulu 30 yıllık bir deneyime sahiptir. Almanya’nın köklü okullarından biri olduğu söylenebilir. Almanya’nın en önemli şehirleri olan Münih ve Frankfurt’ta Uluslararası Almanca dil eğitimi sunuyor. Almanca dil eğitimi İngilizce kadar yaygın bir konumdadır. Okulda Almanca’nın yanı sıra profesyonelleşmek isteyen kişilere de eğitim hizmeti sunuyor. Ayrıca Almanca öğrenmek isteyen kişilere kurs programları da sunuluyor.

6. FU Academy Of Languages Dil Okulu

Almanya’nın Berlin eyaletinde bulunan FU Academy Of Languages dil okulu Almanca eğitiminde üstün hizmet sunuyor. Okul içerisinde son teknolojik araç ve gereçler ile öğrencilere eğitim veriliyor. En kaliteli Almanca dil eğitimi veren okullar arasında yer alıyor. Fu Academy Of Languages Almanca dil okulu Stadtmitte metro istasyonu ve Gendarmenmarkt’ın yanında yer almaktadır.

 

7. INLINGUA (STUTTGART) Dil Okulu

Inlingua, Uluslararası öğrenciler Almanca’yı öğrenirken diğer bir taraftan da ülke kültürünü öğreniyor. Okulun küçük yaş gurupları için yaz kampları oluyor. Almanca öğrenmek için en çok tercih edilen dil okulların başında gelmektedir.

8.GISMA Language School (HANNOVER) Dil Okulu 

Almaya dil okulları arasında en fazla tercih edilen okul olduğunu söyleyebiliriz. Almanca dil eğitimi almak istiyorsanız bu okul en iyiler arasında yer alıyor. 

9.Carl Duisberg – Köln (KOLN)

Carl Duisberg Almanca dil okulu 1962 yılında Köln’de kurulmuştur. Almanya’nın en iyi Almanca dil eğitimi veren okullarından biridir.

 

10.Alpadia Language School (MONTRO) 

Okul Cenevre Gölü kıyısında yer almaktadır. Son derece modern ve son teknolojik ekipmanlar ile öğrencilere hizmet sunuyor. Almanca dil eğitimi veren okullardan en iyisidir.

Exit mobile version