Site icon Erasmusgram

Almanya Yaz Dönemi 8 Haftalık Gönüllülük Projesi

Proje hakkında

Şu anda kısa vadeli projeler için 3 pozisyon aranıyor. Farklı alanlardan kendinize uygun işi bulabilirsiniz.

Okul Sonrası Bakım, Uluslararası Projeler ve Başlangıç ​​Eğitimi (özellikle engelli gençlerle çalışma) alanlarında pozisyonlar sunuyoruz.

Yönetim ve proje yönetimine ek olarak, katılımcılarla doğrudan çalışmayı da öğreneceksiniz. Katılımcılarla ve katılımcılarla ilgili eğitim çalışmaları her gün yeni ve farklıdır.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Pansiyonumuzda genellikle paylaşımlı dairelerde kalıyorsunuz.

Dairelerde iki veya üç oda, banyo ve mutfak bulunmaktadır. Odalar tek kişilik, iki kişilik, üç kişilik veya dört kişilik yatak odaları olarak kullanılabilir.

Dahil olanlar: Wi-fi erişimi, çarşaflar, çarşaflar ve havlular her zaman sağlanır, çamaşır makineleri ve kurutucular mevcuttur.

Geldiğiniz şehirden seyahat düzenlemeleri konusunda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Ayrıca tüm gönüllülere cep harçlığı ve yemek yardımı da sağlıyoruz.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Bizimle öğrenecekleriniz: yaratıcılık, yenilikçilik, problem çözme becerileri, eğitim çalışmaları, sosyo-eğitim çalışmaları, iletişim becerileri, kültürlerarası yeterlilik, empati, uzlaşmaya isteklilik.

KATILIMCI PROFİLİ

Program ülkelerinden kültürlerarası yetkinliğe ve açık fikirli tüm katılımcılara açık ve iletişimsel, yaratıcı ve farklı insanlarla çalışmayı seviyorsanız başvurun

Son başvuru tarihi belirtilmemiş

Proje başlangıç tarihi 1 Haziran olarak belirtilmiş

8 Haftalık Proje

Not: Yoğun başvurudan dolayı Türkiye’den başvurular kapanmıştır. Diğer duyularımız için takipte kalın

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version