Site icon Erasmusgram

Almanya , Witten Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

Tausche Bildung für Wohnen adlı kuruluşta gönüllü olarak genç bir ekip içinde çalışacak ve yaşayacaksınız.

 

Bu kuruluş, dezavantajlı altı ile on dört yaş arasındaki çocuklara öğleden sonra bakım hizmetleri sunan bağımsız bir çocuk ve gençlik yardım kuruluşudur.

 

Göreviniz, çocukların öğrenmelerine yardımcı olmanın yanı sıra eğlenceli projeler, tatil etkinlikleri, eğitici atölyeler ve mahalle etkinlikleri gibi etkinlikleri düzenlemektir.

 

Sabah programını hazırlamak veya okul derslerine yardımcı olmak gibi görevler de yapacaksınız. Ayrıca, idari görevler arasında haftalık alışveriş organizasyonu, ebeveynlerle iletişim ve kayıt yönetimi gibi konular yer almaktadır.

 

Ekibimiz tarafından her zaman desteklenecek ve size eşlik edeceğiz. Ayrıca, göreviniz sırasında günlük işlere hazırlık sağlamak için bir nitelik programına katılacaksınız.

Kendi fikirlerinizi sunma fırsatına da sahip olacaksınız. Kişisel becerilerinizi tanıma ve geliştirme konusunda da size destek olmak istiyoruz.

Konaklama, yemek ve ulaşım düzenlemeleri tarafımızdan sağlanacaktır.

Görev süresince size, kuruluşta çalışan diğer kişilerle paylaşacağınız bir ortak oda temin edilecektir. Odalar mobilyalıdır ve bir mutfak, çamaşır makinesi ve herkesin kullanabileceği bir ortak alan bulunmaktadır.

Daire, kuruluşa yürüme mesafesindedir.

 

Çevrede günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz marketler, eczaneler, postaneler ve tren bağlantıları gibi olanaklar bulunmaktadır. Haftada birlikte öğle yemeği pişirme düzenlemeleri yapılmaktadır, aksi takdirde gönüllüler kendi ihtiyaçlarını karşılarlar.

 

Eğitim süreci boyunca proje ve bütçe yönetimi, zaman yönetimi, Miro eğitimi, Photoshop vb. konularda çeşitli eğitim fırsatları sunulacaktır. Ayrıca, düzenli olarak gayri resmi etkinlikler ve buluşma etkinlikleri düzenlenmektedir.

 

Başvurularınızı sadece bu bağlantıdan yapabilirsiniz. Başvuru formuna erişmek için tıklayınız

 

Çocuklar ve gençlerle çalışmaktan keyif almanızı bekliyoruz. Bu, esneklik, hata yapma cesareti ve ekip içinde açık iletişim gerektirir. Bu konuda size destek olacağız! Öğrenmeye, gelişmeye ve deneyim kazanmaya hevesli, yaratıcı ve eğlenceyi seven bireyler arıyoruz.

 

Eğitimde eşitlik ve çeşitlilik konularına ilgi duymanız önemlidir. Bu fırsat için B2 düzeyinde Almanca bilgisine sahip olmanız gerekmektedir.

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version