Site icon Erasmusgram

Almanya , Witten : Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

MEISTERWERK MENSCH’in misyonu e. V. engellilerin hakları konusunda farkındalık yaratmak ve onların kültürel, sosyal ve ekonomik ortamlarda yer alma koşullarını iyileştirmektir.

 

Ana faaliyetlerden biri, çocuklu ebeveynlerin rahat vakit geçirebilecekleri, diğer ailelerle tanışabilecekleri, kahve ve kek yiyebilecekleri bir yer olan “Familiencafé KrümelReich”.

 

Burası tüm aileye yönelik aktivitelerin gerçekleştirildiği bir yer: yeni yürümeye başlayan bir grup, farklı materyallerle el işleri, çocuklar için gösteriler ve okumalar. Tüm teklifler engelli ve engelsiz herkese açıktır.

 

Gönüllü olarak ekibe servis ve mutfak görevlerinde yardımcı olmak için günlük bir rutininiz olacak, aynı zamanda burayı düzenli olarak ziyaret eden birçok farklı aileyle yakın temas halinde olacaksınız.

Örneğin kek pişirirken veya kahve satarken engelli bir iş arkadaşınız için tandem partneri olabilirsiniz.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

 

Witten’de veya yakındaki kasabalarda uygun bir konaklama bulmanızda size yardımcı olacağız. Kirası tarafımızdan ödenmektedir. Ayrıca toplu taşıma için de bir bilet alacaksınız, bu da kolayca hareket etmenizi sağlar.

 

Ek olarak, yemek ve boş zaman etkinlikleri masraflarınızı karşılamak için aylık bir cep harçlığı alacaksınız.

 

KATILIMCI PROFİLİ

 

Açık fikirli, iletişim kurabilen, en az biraz Almanca bilgisine sahip veya dili bir kursta ve işte öğrenme motivasyonuna sahip kişileri aramızda görmek isteriz.

 

Biz çok çeşitliliğe sahip bir ekibiz, dolayısıyla temelde herkes hoş karşılanır. Kültür, catering, çocuklar ve aile alanlarında ilginiz veya becerileriniz varsa – harika.

 

Bir takımda çalışmaktan keyif almalısınız, bu kesinlikle gerekli. Organizasyon konusunda iyiyseniz ailelere yönelik etkinliklerin uygulanmasına destek olabilir veya pazarlama konusunda yardımcı olabilirsiniz. İsterseniz yaratıcılığınız için yer var!

 

Resmi ilan adresine erişmek için tıklayınız

 

Başvuru için tıklayınız

 

ÖNEMLİ: Whatsapp ve Telegram kanallarımıza katılarak fırsatlardan anından haberdar olmak için ister misiniz?

Erasmusgram WhatsApp Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız

 

Erasmusgram Telegram Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız
Exit mobile version