Site icon Erasmusgram

Almanya , Ulm Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

FAALİYET AÇIKLAMASI

Gönüllünün odak noktası “Jugend am Münster” (JAM) gençlik merkezinde öğle yemeği sunumu ve organizasyonudur.

 

Ana görevlerden biri, çeşitli konuklarla etkileşim kurmaktır. Teklif gençlere yöneliktir ve kolayca erişilebilir olacak şekilde tasarlanmıştır.

 

Ana vurgu, gençlerle doğrudan etkileşim, destek ve sohbet üzerinedir.

Ayrıca gönüllü, ilgi alanlarına göre YMCA Ulm’deki diğer çalışma alanlarına dahil olma fırsatına sahip olmalıdır.

 

Buna çocuklar ve gençler için tatil kampları, kafemizdeki kültürel etkinlikler, gönüllüler için eğitim fırsatları ve Ten Sing veya Choriosity gibi müzik grupları dahildir.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Doğrudan hizmet yerinde 3 kişilik kiralık daire; bir oda gönüllü, mutfak kullanımı, çamaşır makinesi vb. ve diğer bitişik odalar için ayrılmıştır.

Café JAM’in açık olduğu saatlerde (Pazartesiden Perşembeye), gönüllüye ücretsiz bir öğle yemeği verilir. Varış ve ayrılış gönüllü ile görüşülecek ve %100 tarafımızca değiştirilecektir.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Gönüllü, bir gastronomi kuruluşunun organizasyonu ve çalışmalarının yanı sıra bir derneğin ve bir kilise gençlik örgütünün yönetimi hakkında içgörü kazanır.

 

Gönüllü, ekip içinde deneyimli gençlik çalışanlarından çocuklarla ve gençlerle çalışmayı öğrenir. Yabancı bir ülkede destek olarak, gönüllüye bir mentor verilir. Ek olarak, gönüllü bir Almanca dil kursu için fon alır.

KATILIMCI PROFİLİ

18-30 yaşları arasında ve gençlerle çalışmaya açık olmalısınız.

 

Almanca öğrenmeye ilgi duymalı ve çocuklarla ve gençlerle iletişim kurmaya istekli olmalısınız. Takım halinde çalışmak ön koşuldur. Akşam etkinliklerine katılma isteği de mevcut olmalıdır.

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version