Site icon Erasmusgram

Almanya , Stuttgart 7 Gün Erasmus+ Projesi

Türkiye’den başvurular kabul ediliyor.

 

Bulgaristan, Fransa, Almanya, İtalya, Letonya, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti, Romanya, İspanya, Türkiye’den 39 katılımcı yer alacaktır.

 

Proje, Avrupa’nın karşı karşıya olduğu acil çevre ve sürdürülebilirlik konularını ele almayı amaçlıyor. Gelecek nesillerin dirençli, sürdürülebilir ve yaşanabilir çevrelerde yaşamalarını sağlamak için acil eyleme geçme ihtiyacını vurgular.

EcoSmart: Akıllı ve Yeşil Topluluklar Oluşturmak” projesi, Avrupa’nın karşı karşıya olduğu acil çevre ve sürdürülebilirlik konularını ele almayı amaçlayan bir Erasmus+ Eğitim Kursu’dur.

 

Proje, iklim değişikliğinin, kirliliğin ve biyoçeşitliliğin azalmasının Avrupa şehirlerinin ve topluluklarının refahı ve sürdürülebilirliği için önemli zorluklar oluşturduğunun farkındadır.

 

Gelecek nesillerin dirençli, sürdürülebilir ve yaşanabilir çevrelerde yaşamalarını sağlamak için acil eyleme geçme ihtiyacını vurgular.

Proje, 2050 yılına kadar insanların tahminen %70’inin şehirlerde yaşaması beklenen Avrupa nüfusunun hızlı kentleşmesini hesaba katıyor. Bu, gelecekte milyonlarca yaşamı olumlu yönde etkilemek için şehir gelişimi hakkında bilinçli kararlar vermenin önemini vurguluyor.

 

Projenin ana hedefleri arasında gençlik çalışanlarını sürdürülebilir akıllı şehir çözümleri konusunda eğitmek, onlara projelerini geliştirme fırsatı sağlamak, gençlik çalışanları ve yerel uzmanlar arasında işbirliğini teşvik etmek, gençler arasında sürdürülebilir akıllı şehirler konusunda farkındalık yaratmak ve AB’nin hedefine katkıda bulunmak yer alıyor.

 

24 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecektir.

 

Masraflar karşılanıyor.

 

Detaylar ve başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version