Site icon Erasmusgram

Almanya , Magdeburg Yaz Dönemi 1 Aylık Gönüllülük Projesi

FAALİYET AÇIKLAMASI

2023 yazında Ottopia Yaz Kamplarında organizasyonu desteklemek için Gençlik Çalışması ile ilgilenen ve çocuklarla çalışacak 18 ila 30 yaşları arasında gönüllüler aranıyor.

 

Gönüllüler yeterli derecede İngilizce konuşmalı ve ideal olarak çocuklarla çalışma deneyimine sahip olmalıdır. Avrupa Çocuk Şehri’nin pedagojik konseptine dayanan OTTOPIA Yaz Semineri, 8 ila 14 yaş arası çocuklara burada, Magdeburg’da uluslararası yetenekleri keşfetme fırsatı sunuyor.

 

Diğer Avrupa ülkelerinden gelen çocukların ziyaret grupları ile yol boyunca İngilizce, Fransızca, İspanyolca ve diğer diller öğrenilir.

Program, yaratıcı atölyeler, geziler, Çocuk Şehri 2024’ün planlanması ve bir şeyler denemek ve kendi yeteneklerinizi keşfetmek için birçok başka fırsat içerir.

Gönüllülerin görevleri, çocuklar için atölye çalışmaları ve etkinlikler düzenlemek ve kolaylaştırmak ve ayrıca yabancı dil dersleri vermek olacaktır.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Gönüllüler şunları alacak: – grupla birlikte yemek hazırlamak için kalacak yer ve para. – Günlük 6€ harçlık – Seyahat masraflarının karşılanması.

Gidiş dönüş ve kişi başına maksimum sabit tutarlar: 10-99 km 20,00 € / kişi 100-499 km 180,00 € / kişi 500-1,999 km 275,00 € / kişi 2,000-2,999 km 360,00 € / kişi başı

Magdeburg şehrinde Avrupa Gençlik Eğitim Merkezi Magdeburg’da kalacak tüm gönüllüler ortak odalarda kalacak, havlu ve çarşaflar temin edilmektedir.

KATILIMCI PROFİLİ

Aşağıdakilerden en az biri ile özdeşleşebilen insanlar arıyoruz: yaratıcılık, kendini adama, açık fikirlilik, isteklilik, merak, liderlik, takım oyuncusu, güven, problem çözme, güven, inisiyatif, uyum sağlama.

 

Sorumluluklar: – dışa dönük olmak ve Avrupa’nın dört bir yanından insanlarla yakın bir şekilde yaşayarak bir ay geçirmeye istekli olmak;

– uluslararası bir ortam gibi ve ülkenizi/bölgenizi temsil etmekten mutluluk duyun; – Gençlik Değişimi programındaki etkinlikleri geliştirmek ve kolaylaştırmak – Gençlik Değişiminde bir E spor turnuvası düzenlemek

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version