Site icon Erasmusgram

Almanya , Hemmersheim 7 Gün Erasmus+ Projesi

Hangi ülkelerden katılımcılar yer alacaktır?

Kıbrıs, Almanya, Polonya, Sırbistan, Slovenya, Türkiye

 

Katılımcı ücreti yoktur.

 

Bu proje, gençlere özel bir odaklanma ile başlayarak, gençlik çalışanlarını Bilgi ve İletişim Teknolojisi (BİT) ve Sosyal Medya konularında bilgi ve becerilerle donatarak gençlerin topluma daha etkin bir şekilde dahil olmalarını teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

 

Özellikle daha az fırsata sahip genç bireyleri destekleme misyonu gütmektedir.

Hedefler:

‘Herkes için BİT ve Sosyal Medya’ ile ‘Dijital Okuryazarlığın’ Teşvik Edilmesi: Gençlik çalışmalarında bu kavramların güçlendirilmesi, kapsayıcılık ve dijital yeterlilik vurgulamak

Ampirik Deneyimlerin Paylaşılması: Sınırlı fırsatlara sahip gençlerin dijital platformlara ve çeşitli gençlik çalışması programlarına entegrasyonunu tartışmak.

Gençlik Çalışmalarını ve Dijital Eğitimleri Keşfetmek: Gençlik çalışmaları ve eğitim programlarının dijital içerme ve kabul hedefleriyle uyumlu hale getirilebilmesi için araştırmalar yapmak.

Gençlik Çalışmalarında Dijital Metodolojinin Geliştirilmesi: BİT araçları, sosyal medya stratejileri ve dijital içerik oluşturmayı kullanarak kaliteli gençlik çalışmalarını organize etme becerilerini güçlendirmek.

BİT ve sosyal medya temelli gençlik çalışmalarına adanmış gençlik eğitmenleri ve çalışanlarından oluşan önemli bir ağ kurma.

Sonuç: Bu proje özellikle sınırlı fırsatlara sahip genç bireylere ulaşmayı ve onları olumlu bir şekilde etkilemeyi hedeflemektedir.

 

BİT ve sosyal medyayı gençlik çalışmalarına entegre ederek daha kapsayıcı, dijital okuryazar ve birbirine bağlı bir toplumu teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

 

2-10 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

 

Detaylar ve başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version