Site icon Erasmusgram

Almanya , Greifswald Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

FAALİYET AÇIKLAMASI

“Kabutze”, Almanya’nın Greifswald kentinde, Polonya-Almanya sınırına yakın ve Baltık Denizi’nde küçük bir şehirdir.

Proje, pratik dikiş ve ileri dönüşüm faaliyetleri sunuyor ve halkı modayla bağlantılı küresel adalet(sizlik) konusunda sokak etkinlikleri, atölye çalışmaları, film gösterimleri ve diğer etkinliklerle eğitmeyi amaçlıyor;

 

Motivasyon metniniz aşağıdaki soruların cevaplarını içermelidir: Neden Kabutze’de gönüllü olarak bir yıl geçirmek istiyorsunuz?

Ne öğrenmeyi umuyorsunuz/bekliyorsunuz? Projeye ne gibi katkılar sağlayacağınızı düşünüyorsunuz?

 

(Adil ticaret) moda ve küresel adaletsizlikle ilgili önceki deneyiminiz nedir? Greifswald’da yaşamayı nasıl hayal ediyorsunuz?

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Konaklama, diğer uluslararası gönüllülerle ortak bir dairede yapılır. Kendi odan olacak. Her ay yemek parası alacaksınız. Büyük olasılıkla Greifswald’da yerel ulaşım için bir bisiklet kiralayacaksınız. Otobüsler de mevcuttur.

 

 

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

– resmi ESC eğitimi: 7 gün “varışta” ve 5 gün diğer uluslararası gönüllülerle “ara değerlendirme”. – ek olarak: diğer yerel gönüllülerle grup halinde uluslararası seminerler: 4 hafta + bireysel günler.

 

Proje tarihleri:06/09/2023 to 25/08/2024

 

KATILIMCI PROFİLİ

Mükemmel gönüllüyü aramıyoruz. En önemlisi, projenin adil moda ve ileri dönüşüm konusuna olan dürüst ve gerçek ilginizdir.

 

Resmi adresine erişmek için tıklayınız

 

İlan adresine erişmek için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version