Site icon Erasmusgram

Almanya , Geldern : 7 Gün Erasmus+ Projesi

Proje; iklim değişikliği, zihinsel refah ve topluluk oluşturma gibi küresel zorlukların üstesinden gelmek için permakültür ilkelerini gençlik eğitimine dahil etmeye odaklanıyor.

 

Gençlik çalışanlarını permakültürden ilham alan teorik ve pratik araçlarla güçlendirmeyi, becerilerini, genç yetişkinlerle ilişkilerini, problem çözme yeteneklerini ve genel refahlarını geliştirmeyi amaçlıyoruz.

 

Sunumlar, bahçecilik uygulamaları, sağlıklı yaşam oturumları ve tartışmaları içeren çok yönlü bir program aracılığıyla katılımcıların permakültür etiği anlayışını ve uygulamasını derinleştirmeyi amaçlıyoruz.

 

Eğitim, farklı geçmişlere sahip 25 gençlik çalışanını ve 2 kolaylaştırıcıyı içeriyor ve zengin bir deneyim paylaşımı sağlıyor.

 

Permakültürü gençlik eğitimine entegre ederek, Avrupa genelinde sürdürülebilirliği, kapsayıcılığı ve topluluk bağlantılarını teşvik ederek daha uyumlu ve dirençli bir gelecek yaratmaya çalışıyoruz.

 

Katılımcı ülkeler: Yunanistan🇬🇷, Almanya🇩🇪, İspanya🇪🇸, İtalya🇮🇹, Polonya🇵🇱Çek Cumhuriyeti🇨🇿, Slovenya🇸🇮, Finlandiya🇫🇮, Türkiye🇹🇷

🧑‍🤝‍🧑KİM: Toplamda 25 gençlik çalışanı. Ülke başına 2-3

 

🏡NEREDE: Almanya, Geldern

📅NE ZAMAN: 09-17.07.2024

✔️Konaklama, Tüm yemekler ve Seyahat masrafları %100 karşılanır

Konaklama ve öğrenme alanın tamamı aynı doğal alan içerisinde yer alacaktır. Mekana anlam katarak, deneyimlerimizi topluluk olarak birlikte yaratacağız.

 

Detaylar ve başvuru için tıklayınız

 

 

ÖNEMLİ: Whatsapp ve Telegram kanallarımıza katılarak fırsatlardan anından haberdar olmak için ister misiniz?

Erasmusgram WhatsApp Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız

 

Erasmusgram Telegram Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız
Exit mobile version