Site icon Erasmusgram

Almanya , Detmold 2 Ay Gönüllülük Projesi

Proje Hakkında

“Get Your Own Picture” Erasmus+ Gençlik Değişim Projesi, Avrupa’daki gençleri birleştirmeyi amaçlıyor.

Amaç, toplumun her katmanından gençler arasında bir ‘Avrupalılık’ duygusu uyandırmak ve onları temel temanın

Aktif Vatandaşlık olduğu demokratik sürece katılmaya teşvik etmektir. Video yapmanın teorik temellerini öğrenen katılımcılar, “Aktif Vatandaşlık” konusuyla ilgili kısa filmler çekerek kendi fikirlerini ifade edebilecekleri bir alana sahip olacaklar.

Katılımcılar, tarihsel kökenleri arasındaki benzerlikleri ve farklılıkları tartışacaklar ve kültürler arası hareket etmenin, çalışmanın ve düşünmenin ne anlama geldiğini deneyimleyecekler.

 

“Yeni medya” konusundaki ortak tutku, bu hedeflere ulaşmak için çok yardımcı olacaktır. Farklı kültürel bağlamlara ve farklı dini görüşlere rağmen, katılımcılar kendi aralarında hala birçok benzerlik olduğunu deneyimleme fırsatı bulacaklar.

 

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Gönüllüler, banyo, mutfak, mini oturma odası ve internet bağlantısı ile donatılmış tek kişilik veya ortak bir odada konaklayacaktır.

Gönüllünün çalışma nedenleriyle kamuya açık araçlara ihtiyaç duyması durumunda, bunlar ev sahibi kuruluş tarafından geri ödenmelidir.

Ev sahibi kuruluş, yemek düzenlemelerinden sorumludur. Ev sahibi kuruluş gönüllülere yiyecek sağlayacaktır.

KATILIMCI PROFİLİ

Gönüllüler çalışma hakkında bilgi sahibidir, çalışmaya dahil edilir,

Gençlik Değişimi ve Erasmus gibi AB girişimleri hakkında temel bilgilere sahip olur, aktif katılımın önemi konusunda bilgilendirilir.

 

İstenilen nitelikler: VR/AR 360° videolar ve düzenleme deneyimi Canlı Akış alanında deneyim Grafik programları ve video düzenleme (tercihen Adobe CC) Web Tasarımcısı ve/veya programlama konusunda iyi uygulama

 

Resmi adresine erişerek başvuru yapmak için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version