Site icon Erasmusgram

Almanya , Darmstadt 6 Günlük Erasmus+ Projesi

Bu eğitimin odak noktası, iklim adaleti için küresel bir mücadeledir.

 

Küresel ısınma, tüm insanlar için temel bir tehdit oluşturur, ancak etkileri farklı şekillerde hissedilir. Zenginlerin yaşam tarzı sera etkisinin ana nedenidir, ancak en çok küresel güneydeki insanlar kuraklık, sıcak hava dalgaları ve seller gibi sonuçlardan zarar görür.

 

Özellikle küresel Kuzey ve Güney’deki yoksullar ve gençler, iklim krizinin sonuçlarına karşı mücadele etmek zorunda kalır.

Bu eğitimde, küresel ölçekte iklim adaletine odaklanıyoruz. Hepimiz için daha barışçıl ve sürdürülebilir bir geleceğe ulaşmak için olumlu rol modeller arıyor ve yardımcı yeterlilikler geliştirmek istenilmektedir.

 

Eğitim programı aşağıdaki modüllerden oluşmaktadır:

 

Küresel ısınmayı anlama çalıştayları, örneğin “iklim fresk”

Adil ve sürdürülebilir beslenme üzerine çalıştaylar, örneğin “Gıda Adaleti”

Küresel öğrenmeden örneklerle çalıştaylar

 

Rainforest Center “Küresel Sürdürülebilirlik Merkezi” ziyareti

İklim adaleti üzerine yaratıcı etkinlikler ve kampanyalar için atölye çalışmaları

En iyi uygulamaları öğrenme gezileri: Darmstadt ve Frankfurt’ta iklim adaleti için çalışan girişimlere ziyaretler, örneğin “Gelecek için Cuma”, “Gelecek için Öğrenciler”

 

Sürdürülebilirlik, iklim adaleti ve ayrımcılığın olmadığı bir dünya için mücadele eden uluslararası topluluğun bir parçası olmanın heyecanını yaşayın!

 

Yavaş yavaş dünyayı, insanların ve iklimin kârdan önce geldiği daha sürdürülebilir bir yöne doğru yönlendirebiliriz. Hepimiz bu değişimi şekillendirmek için katkıda bulunabiliriz!

Eğitimimize katılmak için kaydınızı almak için sabırsızlanıyoruz. İklim adaleti için küresel bir hareketin bir parçası olmak için şimdi harekete geçin!

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version