Site icon Erasmusgram

Almanya , DAAD Helmut Schmidt Eğitim Bursu- Tam Burslu

DAAD Helmut Schmidt Programı 2024, gelişmekte olan ülkelerde yaşayan öğrenciler için tamamen finanse edilen bir burs programıdır.

Bu program, memleketlerinde demokrasi ve sosyal adaleti teşvik etmeye istekli, gelişmekte olan ülkelerden geleceğin liderlerini kolaylaştırır.

 

Bu şekilde, sosyal, politik ve ekonomik kalkınma, gelişmekte olan ülkelerde kök salacaktır. İyi yönetişim ilkeleri yolunda, nitelikli adaylar Almanya’daki DAAD bursları kapsamında hukuk, iktisat, siyaset bilimi, iktisat ve yönetim alanlarında eğitim almaya davet edilmektedir.

 

Avrupa’daki DAAD bursu, çok yönlü organizasyonel zorluklarla sarsılan bir kamu sektörünün gereksinimlerini karşılar.

Stratejik politika oluşturma talebiyle birlikte, bu fırsatlar, katılımcıların kilit alanlarda en son teorik bilgi, ilgili beceriler ve gelişimsel olarak belirlenmiş eğitim ile donatılmasına yardımcı olur. Genç potansiyel liderler, kariyerlerini Almanya’nın en iyi üniversitelerinden birinde sürdürmeleri için teşvik edilir.

 

Yabancı bir ortamda yer alarak liderlik becerileri kazanmak isteyen parlak öğrenciler için en iyi burs programlarından biridir. Öğrencilere yetenekli profesyonel liderlerin rehberliğinde öğrenme seçeneği sunar. Böylece, Almanya’yı potansiyel liderler ağı haline getiriyor.

 

Almanya Hükümeti bursu, gelişmekte olan ülkelerin seçkin öğrencilerine, yüksek lisans programı süresince kalite odaklı profesyonel beceriler kazandırarak kariyer ilerleme yollarını derinleştirmelerine izin verir. Ayrıca, katılımcıların fikirlerini paylaşmalarına ve anlamlı sunumlarıyla arkadaşları ve diğer katılımcıları pratik çözümlerle ikna etmelerine yardımcı olur.

 

Adaylar, çeşitli insanlarla birlikte çalışma ve dünyaya liderlik etmek için gelişmiş bilgi ve yetenekleriyle özelde anavatanlarının ve genel olarak İtalya’nın ekonomisine kendi paylarına düşeni katkıda bulunma şansına sahip olurlar. Böylece, İtalya’yı bir bütünlük sembolü yapmak, bireyler arasında insanlığı ve aidiyeti besler ve dünya çapında kalkınmayı sağlar.

 

DAAD Bursu 2024 Kapsamında Alanlar:

Sosyal koruma.
Kalkınma ve Yönetişim.
Kamu politikası.
Barış ve Çatışma Çalışmaları.
Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluşta Yönetim.
Geliştirme Çalışmaları.
Yönetişim ve Kamu Politikası.
Kamu Yönetimi.

 

DAAD Helmut Schmidt Programı 2024’ün Almanya’daki Faydaları:

Öğrenim ücretlerinden muafiyet.
Etkinlikler ve seminerler ile etkileşim.
Ayda 934 Euro maaş.
Sağlık Sigortası kapsamı.
Seyahat ödenekleri.

 

Çalışma ve araştırma bursu
Araştırma hibesi.
Kira  ve aile yardımları,
Almanca dil kursu.

DAAD Helmut Schmidt Programı 2024’ün Uygunluk Kriterleri:

Uygun ülkeler yukarıdaki ülkeler listesinde belirtilmiştir.
Aşağıdaki alanlarda iyi bir akademik yeterliliğe sahip adaylar, sosyal ve siyasal bilimler, hukuk, ekonomi, kamu politikası, ekonomi ve yönetim bilimlerine başvurabilirler.

 

Ülkelerinin sosyo-politik ve ekonomik refahına katkıda bulunma tutkusu olan öğrenciler başvurabilir.
İlgili iş deneyimine sahip öğrenciler başvurabilir.

Daha fazlası ve başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version