Site icon Erasmusgram

Almanya , Bremen Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

Proje Hakkında

Bremen’de çok çeşitli etkinlikler ve yöntemlerle yerel topluluk için harika işler yapan çok sayıda ilham verici STK var. Daha az fırsatı olanlara topluluklarında aktif rol alma ve parlama şansı vermek için dayanışma içinde hareket ederler.

Ne yazık ki, bu dayanışma eylemleri, sosyal medya varlığının olmaması nedeniyle, her zaman daha geniş nüfus tarafından hak ettiği ölçüde tanınmamaktadır.

 

Bu proje, genç ve tutkulu gönüllüleri bu STK’ların ekiplerine dahil ederek bu sorunu çözmeyi umuyor, böylece sosyal medya sayfalarını oluşturmalarına ve daha fazla tanınmalarına yardımcı olabilir ve sadece bu değil, aynı zamanda daha fazla insanı dayanışma içinde hareket etmeye teşvik edebilir.

Bu nedenle görevleriniz, sosyal medya sayfalarımızı yönetmeye, hedef kitlemizi artırmaya ve Bremen ve NaturKultur e.V. topluluğuna katkıda bulunmaya odaklanacaktır!

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

 

Kendi odanızın olacağı Bremen’de sadece ESC gönüllüleri için bir evde konaklayacaksınız. Bremen, Kuzey-Batı Almanya’da (yaklaşık 500.000 nüfuslu), Hamburg’a, Hollanda sınırına ve Kuzey Denizi kıyısına yakın bir şehirdir.

Bremen, çok sayıda gencin yaşadığı ve tarihi bir merkez, modern ve kültürel alanlar bulabileceğiniz canlı, çok kültürlü bir şehirdir.

 

Bir ESC gönüllüsü olarak, sağlık sigortası, aylık 150€ cep harçlığı ve yaşam masrafları için 242,32€ alacaksınız. Seyahat masrafları, seyahat mesafesine bağlı olarak geri ödenecektir (normalde 180€-275€ arasında).

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Bremen’de bizimle kalışınızın başlangıcında, sosyal medyanın nasıl çalıştığını ve nasıl kullanabileceğinizi öğrenmek için mentorunuz ve diğer gönüllülerle haftalık bir toplantı yapacak ve bu yolda becerilerinizi geliştireceksiniz!

Ayrıca Almanya’daki tüm gönüllülerle birlikte Varışta ve Ara dönem eğitimlerine katılacaksınız.

KATILIMCI PROFİLİ

Başvuru yapıp yapamayacağınızı öğrenmek için lütfen web sitesini ziyaret edin.

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version