Site icon Erasmusgram

Almanya , Bremen Gönüllülük Projesi

AKTİVİTE AÇIKLAMASI

Başkalarını gülümsetmek ister misiniz?

 

Özel ihtiyaçları ve hastalıkları olan insanlara boş zaman aktiviteleri sağlayan bir organizasyon olan Friedehorst’taki Freizeitzentrum’da gönüllü olarak, yaratıcı olabilir ve  gönüllü olarak elinizden gelenin en iyisini yapabilirsiniz!

Günlük gönüllü çalışmalarınız, çocuklara, gençlere ve yetişkinlere yetkin yardım, güvene dayalı bakım ve bireysel destek sağlayan bir kurum olan Friedehorst’ta olacaktır.

 

Sorumluluklarınız şunları içerir: Friedehorst sakinleri için bir boş zaman etkinlikleri merkezi olan Freizeitzentrum’da çocuklar, gençler, yetişkinler, fiziksel engelli insanlar gibi çeşitli insanlarla çalışacaksınız.

Sakinler için küçük etkinlikler sağlamak, sizin belirlediğiniz konularda kendi projeleriniz de dahil olmak üzere küçük etkinlikler sağlanacaktır.

Olayların uygulanmasında Friedehorst çalışanlarına yardımcı olmak ile ilgilenmek projenin parçası

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

NaturKultur e.V, tüm lojistik konulardan sorumlu koordinasyon kuruluşu olacaktır.

Diğer iki ESC gönüllüsüyle birlikte Bremen’de bir evde kalacaksınız. Bremen, Kuzey-Batı Almanya’da (yaklaşık 500.000 nüfuslu), Hamburg ve Kuzey Denizi kıyılarından çok uzakta olmayan bir şehirdir.

Bir ESC gönüllüsü olarak, sağlık sigortası, yemek ve diğer harcamalar için aylık cep harçlığı (246€ + 150€) alacaksınız. Seyahat masrafları, seyahat mesafesine bağlı olarak geri ödenecektir (normalde 180-360 € arasında).

 

ETKİNLİK SIRASINDA EĞİTİM

İş yerinize ve Bremen şehrine yerleşmenize yardımcı olacak bir Koordinatör ve Mentor tarafından destekleneceksiniz. Ayrıca haftada 2 saat Almanca dil dersi alacaksınız.

 

KATILIMCI PROFİLİ

18-30 yaşları arasındaysanız (ESC’ye başladığınız gün ve en az A2 seviyesinde Almanca konuşma ve okuma bilgisine sahipseniz) başvurabilirsiniz.

Proje tarihleri: 01/08/2022 – 31/07/2023

 

Resmi adresine erişmek için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version