Site icon Erasmusgram

Almanya , Berlin Staj Programı

Berlin merkezli AYB Grup Ofisi Başkanı’nın denetimi altında, temel olarak AYB’nin faaliyetleri ile ilgili olarak Almanya’daki önemli siyasi ve ekonomik gelişmeleri takip ederek ve Almanya’daki AYB Grubu faaliyetlerine dair veri toplayarak katkıda bulunacaksınız.

 

Bu bilgi özellikle hükümetin yenilenebilir enerji arzını genişletme ve Alman endüstrisini karbonsuzlaştırma amacını taşıyan iddialı iklim odaklı geçiş gündemi bağlamında, brifingler hazırlayarak iletişim materyallerini güçlendirmek için önemli bir değer katacaktır.

Ayrıca, etkinliklerin düzenlenmesine katkıda bulunacak ve AYB’nin Almanya genelinde daha iyi tanınmasını sağlayacaksınız.

SORUMLULUKLAR

 

EIB Faaliyeti (EIB, EIF, Danışma, Enstitü) konusunda kapsamlı bir bilgi edinerek, ardından bu bilgileri etkili bir şekilde toplayarak Berlin merkezli Kıdemli Medya Görevlisi ve ofis başkanının desteğiyle AB Bankası’nın faaliyetlerine dair önemli bilgileri sağlayacak ve ulusal makamlara yönelik bir iletişim kampanyası üzerinde çalışacaksınız.

 

Tema, sektörün rekabet gücünü korurken hükümetin iklim odaklı önceliklerine uyarlanabilir. İklim ve İnovasyon kesinlikle merkezde olacak.

AKADEMİK NİTELİKLER VE MESLEKİ BECERİLER

 

İletişim, Finans, Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi alanlarında eğitimin son yılı veya üniversite diploması güçlü bir avantaj olacaktır.

 

Standart Microsoft Office araçları hakkında mükemmel bilgi. Mükemmel yazılı ve sözlü İngilizce bilgisi. Almanca ve diğer AB dillerini bilmek bir avantaj olacaktır.

YETERLİLİKLER

EIB’nin temel yetkinlikleri hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz. Bu pozisyona başvurarak AYB Grubu’na ait bilgilerin güvenliğini ve bütünlüğünü korumanın önemini kabul etmiş olursunuz.

 

Pozisyona seçilmeniz durumunda, herhangi bir bilginin izinsiz ifşa edilmesini veya EIB Grubu’nun itibarına zarar gelmesini önlemek amacıyla EIB Grubu tarafından uygulanan tüm önlemlere (politikalar, kontroller, belge sınıflandırması ve yönetimi) uymayı kabul edersiniz.

 

Çeşitliliğin çalışanlarımız ve işimiz için iyi olduğuna inanan, fırsat eşitliği sağlayan bir işverendir.

 

Uygun niteliklere sahip ve uygun tüm adayların, cinsiyet kimlikleri/ifadeleri, yaşları, ırkları, etnik ve kültürel geçmişleri, din ve inançları, cinsel yönelimleri/kimlikleri, engellilikleri veya nörolojik çeşitlilikleri ne olursa olsun başvuru yapmalarını teşvik ediyor.

 

Özel ihtiyaçları olan adayların işe alım sürecinin herhangi bir aşamasında makul kolaylıklar talep etmeleri teşvik edilir.

 

Resmi adresine erişmek ve başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

 

Exit mobile version