Site icon Erasmusgram

Almanya , Berlin 8 Günlük Erasmus+ Eğitim Kursu

Berlin Eğitim Kursu Projesi- Almanya’nın Berlin şehrinde, 28/02/2023- 09/03/2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Creative Videos” isimli eğitim kursu için YEŞİL PASAPORTA sahip katılımcılar aramaktayız.

Yaş sınırı: +18

Son başvuru tarihi: 7 Şubat 2023

 

Proje kapsamında konaklama, yemek ve seyahat masrafları (275 Euro’ya kadar) karşılanmaktadır.

Yaratıcı Videolar 28.02 – 09.03.23 Berlin, Almanya Eğitim Kursu “Yaratıcı Videolar”, eğitim hedeflerine ulaşmalarına ve sosyal sorunları etkili bir şekilde ele almalarına yardımcı olmak için genç çalışanları çağdaş video oluşturma becerileriyle güçlendirmeyi amaçlayan bir Erasmus+ projesidir.

 

Proje, katılımcılara kısa videolar (ör. Tik-tok, Youtube kısa videoları, Instagram makaraları) oluşturmak için en iyi uygulamaları öğretecek ve modern dijital video araçlarının kullanımı konusunda eğitim sağlayacaktır.

 

Ek olarak, katılımcılar Avrupa Gençlik Hedefleri ve Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri hakkında bilgi sahibi olacak ve ilgili sosyal sorunları ele alan ve modern Avrupa sorunlarının çözümüne katkıda bulunan videolar oluşturmalarına olanak sağlayacaktır.

 

Beklenen sonuç, eğitim çabalarını desteklemek için etkili, yaratıcı videolar oluşturabilen daha donanımlı ve yetenekli bir gençlik çalışanı grubudur.

 

Kilit noktalar Videolar oluşturmanın neden önemli olduğunu anlamak; Dijital araçları günlük çalışma rutinine dahil etmek; Video kullanarak fikirlerinizi nasıl tanıtacağınızı anlamak;

Seyahat masrafları ve vize masrafları, Avrupa Komisyonu tarafından belirlenen (fiili mesafeye dayalı olarak) maksimum seyahat masraflarına göre gerçek masraflara göre geri ödenecektir.

Türkiye – en fazla 275 Euro

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version