Site icon Erasmusgram

Almanya , Berlin 5 Günlük Erasmus+ Eğitim Kursu

Türkiye’den başvurular kabul edilyior.

 

Bu, video yapımı ve kuruluşunuzun ve/veya girişiminizin etkilerini artırmak için çalışmalarını nasıl tanıtacağınız hakkında her şeyi öğrenme şansına sahip olacağınız 2 aşamalı özel bir Eğitim Kursudur.

Kâr amacı gütmeyen ve sosyal inisiyatiflerin parçası olan hepimiz için, mesajımızı yaymak kâr amaçlı girişimlere kıyasla her zaman yanıltıcıdır. Markalaşmanın ve yani girişimimizin video varlığının oluşturmamız gereken ikinci şey olduğunun (web sitemizden sonra) farkındayız veya farkında olunmalıdır.

 

Günümüzde teknoloji, pahalı ekipman olmadan video prodüksiyonları oluşturmamızı sağlıyor. Akıllı telefonlar, dizüstü bilgisayarlar ve diğer düşük maliyetli araçlar, yüksek kaliteli video prodüksiyonları sunabilir.

 

Bu nedenle, Klick e.V. ortaklarıyla işbirliği içinde sizi Do_cument it Yourself projesine davet ediyor. Kuruluşun ve/veya girişiminizin sosyal tanıtım videosunu düşük maliyetli ekipmanlarla nasıl hazırlayacağınızı öğreneceksiniz.

 

31 kişiyle daha birlikte öğrenip deneyip, nasıl kullanılacağını öğreneceğiniz 2 aşamalı bir projedir.  Almanya merkezli kar amacı gütmeyen bir girişim için kendinize bir video oluşturarak videonuzu yaratın.

 

29 Ekim – 5 Kasım arasında gerçekleşecektir.

Proje Almanya’nın başkenti Berlin’de gerçekleşecektir.

 

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version