Site icon Erasmusgram

Almanya , Berlin : 10 Gün Girişimcilik Değişim Projesi

Start UP: Girişimcilik Değişimi Hakkında

Almanya ve Türkiye’den genç yetenekleri desteklemek için tasarlanmış olan Start UP: Girişimcilik Değişimi programı, katılımcılarına 10 gün süresince yoğun bir eğitim deneyimi sunar.

 

Program, iki gün seyahat süresi dahil olmak üzere Berlin ve İstanbul’da düzenlenmektedir. Her iki ülkeden de 12’şer genç bu programa katılma fırsatı bulacak.

Eğitimin Temel Amacı, katılımcılara girişimcilik alanında derinlemesine bilgi ve deneyimler sunmaktır.

 

Çeşitli aktivite ve oturumlarla zenginleştirilmiş bu programda, girişimcilerin toplum içindeki önemi, iş birlikçileri bulma yöntemleri ve internetin girişimcilik üzerindeki etkileri gibi konular ele alınacaktır.

 

Katılımcılar ayrıca, ortak çalışma mekanları, başarılı girişim şirketleri ve kuluçka merkezlerini ziyaret ederek, tartışmalara katılıp, öğrendiklerini yayma stratejileri üzerinde çalışacaklar.

Bu proje, Alman Türk Gençlik Köprüsü’nün finansal desteğiyle yürütülmektedir.

 

Kimler Başvurabilir?

 

Bu programa, Almanya veya Türkiye’de yaşayan ve 18 yaşından büyük olan gençler başvurabilir.

 

Programın Sunduğu Avantajlar 

 

 

Katılımcılar, girişimcilik alanında kapsamlı bilgiler edinecekler. Aynı zamanda, iş birliği yapılan mekanları, başarılı girişimleri ve kuluçka merkezlerini keşfetme imkanı bulacaklar.

Eğitim boyunca edindikleri bilgileri paylaşma ve bu bilgileri yayma konusunda stratejiler geliştirme fırsatı da onları bekliyor.

 

Konaklama, Seyahat ve Yemek Desteği 

 

Lütfen unutmayın ki, proje süresince katılımcılara konaklama, seyahat ve yemek desteği sağlanacaktır. Ancak, uçak biletleri dışında vize desteği verilmemektedir.

 

Proje Süresi ve Başvuru Bilgileri 

 

Proje, 6-15 Haziran 2024 tarihleri arasında Berlin, Almanya’da gerçekleştirilecektir. Başvurular için son tarih ise 1 Mayıs 2024’tür.

 

Başvuru formuna erişmek için tıklayınız

 

ÖNEMLİ: Whatsapp ve Telegram kanallarımıza katılarak fırsatlardan anından haberdar olmak için ister misiniz?

Erasmusgram WhatsApp Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız

 

Erasmusgram Telegram Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız
Exit mobile version