Site icon Erasmusgram

Almanya 7 Gün Erasmus+ Projesi

Hangi ülkelerden katılımcılar yer alacaktır?

Çek Cumhuriyeti, Almanya, Macaristan, İtalya, Hollanda, Polonya, Romanya, Slovenya, İspanya, Türkiye’den katılımcılar yer alacaktır

Masraflar karşılanıyor.

 

EĞİTİM KURSUNUN HEDEFLERİ

Gençlik çalışanlarının sunum, iletişim ve katılım yeteneklerini geliştirmek ve bu alanlarda daha derin bir anlayış kazandırmak.

Genç izleyici kitlesine ve gençlik çalışanı rolüne etkili sunum ve katılımın etkilerini araştırmak ve anlamak.

Psikoloji, sosyoloji, eğitim, tiyatro ve yaratıcı grup çalışmaları (komedi, müzik ve drama gibi) alanlarında kullanılan “Sahne Sanatları”nın teorik temelleri hakkında daha fazla bilgi edinmek.

Geliştirilen becerilerin uygulanabileceği fırsatları tanımlamak ve gerçekleştirmek.

Youthpass ve ETS YW yeterlilik çerçevesi ile tanınma yollarını izlemek.

Erasmus+ programı aracılığıyla gençlik çalışmaları potansiyelini gerçekleştirme ve gelecekteki işbirliklerini geliştirme fırsatlarını araştırmak.

YAKLAŞIM HAKKINDA BİR SÖZ

 

Kurs, gençlerimizin daha etkili bir şekilde çalışabilmesi için genellikle göz ardı edilen ancak önemli becerilerin, çevremizi, fizyolojimizi, beden dilimizi ve iletişim içeriğimizi kullanma becerilerinin geliştirilmesini amaçlar.

 

Eğitim, uygulamalı psikoloji ve tiyatroda profesyonel sunucular ve komedyenler tarafından kullanılan beceriler gibi çeşitli ve heyecan verici yöntemleri bir araya getirir.

 

Katılımcılar, gençleri etkilemek ve onlarla etkili ilişkiler kurmak için kullanabileceğimiz birçok kaynağın ve becerinin bulunduğu gerçeğini göz önünde bulundurma fırsatına sahip olacaklar.

 

Kursumuz son derece etkileşimli olacak, her metodolojiyi uygulamalı olarak deneyeceğiz ve katılımcılar, yeni farkındalıklar ve beceriler geliştirmek için hem kendi konfor alanlarının içinde hem de dışında kendilerini test etme fırsatı bulacaklar.

Sahne Sanatları’nın gerçek heyecanına hazır olun!

 

Almanya’da 21-29 Kasım tarihlerinde gerçekleşecektir.

 

Detaylar ve başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version